sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesäfiilismeikki

Montako kuvaa yhdestä meikistä on liikaa? Kamera oli kerrankin kovin ystävällismielinen, ja lopputuloksena oli noin seitsemänkymmentä kuvaa, jotka tahtoisin postata kaikki tänne. Säästän teidät nyt ehkä kuitenkin pahemman luokan kuvatulvalta.


Käytin meikissä UD:n Primer Potionia silmämeikin pohjustukseen, Grimasin 580-luomiväriä kaiken pohjaksi, Sleekin Ultra Mattes Brights -palettia (Pucker, Strike sekä Pow!), RVB LABin Presicion Lineria, Lumenen Blueberry Intense Lineria (White Crystal) sekä Maybellinen jotain ripsaria. En mää enää muista, että mitä oon käyttänyt. :D

Tämä meikki on roikkunut luonnoksissa viikkokaupalla, koska en kyennyt valitsemaan meikkikuvista parhaita otoksia, ehee. Ylläolevan kuvan otettuani lisäsin Isadoran mustaa Inliner Kajalia sisärajaukseksi. Tykkään!


Huulilla Grimasin huultenrajauskynä sävyssä 892, päällä Golden Rosen korallista huulikiiltoa sävyssä 56. Meikkipohjana Mac Mineralize Moisture Foundation, Mac Pro Longwear Concealer, Lumenen irtopuuteri ja We Care Iconin korostuspuuteri. Kulmissa Lumenen kulmapuuteriduo, kulmakynä ja kulmageeli, as always.


Näistä kuvista näkeekin aika hyvin tämän nykyisen hiusten värin ennen tuon etuosan värjäämistä uudelleen. Sininen puskee edelleen mustan alta esiin sellaisena siveänä homeisena vivahteena. Näistä väriprojekteista lisää myöhemmin - oon kasaamassa aivan valtaisaa postausta mun hiushistoriasta. Yllättävän iso duuni siinä on, kun yrittää muistella, että mikä väri oli milloinkin, sillä tässä päässä on ollut about kaikkea, paitsi tahallaan värjättyä vihreää ja keltaista.

...eivätkä nekään ole millään lailla poissuljettuja tulevaisuudessa :D


Kynnetkin mätsäsivät pinkki-oranssiin teemaan! Lakkana Essien Watermelon, päällä ohuena kerroksena Essencen Party Princess. Melkoset kynsimet oli kyllä tollon! Viilailin nämä lyhyiksi, kun normaali elämä alkoi jo vähän vaikeutua, tai lähinnä koneella kirjoittaminen. Alkuun oli taas tosi ällöä, niinku yyyyh mä tunnen mun sormenpäät :'D

Mitäpä tykkäsitte meikistä?

6 kommenttia:

 1. Voi miten kiva meikki! Todella hienosti toteutettu :) tällä hetkellä kiinnostaa meikata värikkäästi ja just tälläiset väri-ilottelut inspiroivat ja saavat haaveilemaan uusista meikeistä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Kesä on parasta värikkäiden meikkien aikaa! (Ennen kuin ne tukahduttavan kuumat helteet alkaa taas....)

   Poista
 2. Nätti meikki! Kivasti sopii noi kaikki sävyt yhteen :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti ja raikas meikki! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on värikäs kesäkausi lopullisesti korkattu ^__^

   Poista

Kirjota mulle, beibi! :D