tiistai 9. kesäkuuta 2015

Loppuneet - toukokuu 2015

Ja taas ollaan bloggaajan roskiksella, jippii! Mulla on menossa aika tehokas "purkkienperät helvettiin" -kausi, oon raivokuluttanut loppuun niin paljon rasvojenjämiä, että voin varmaan pian liukua töihin kuin etana. Sluibs.

Mistä voi arvata, mitkä tekstit on kirjoitettu illalla ja mitkä aamulla? Omituisen jorinan määrä on iltaisin vakio.

Nyt niihin purkkeihin.


Garnier Misellivesi

Tätä on jäljellä kaapissa enää puolikas pullo!! Rakas, rakas misellivesi. En halua kokeilla muita, sillä tykkään tästä kovin intohimoisesti. Samoin mun kasvojen iho, joka on kuin kärttyinen eläkeläinen palvelutiskillä, tykkää tästä. Ihmeitä siis tapahtuu... Jos oon ollut kovin tuhma, putsaan meikit vain tällä - muutoin käytän tätä putsarin jälkeen. (Puts puts puts. Suomen kielen sanat on toisinaan aivan poskettoman outoja. Puts. Puts. Okei, lopetan.)

Got2b Beach Matt Salt Spray 

Tykkäsin tästä, ennen kuin humpsahdin kampaamotuotteiden maailmaan. Nyt oon kironnut tämän aineen syvälle helvettiin, tätähän saa roiskia puoli pulloa kerralla, että tapahtuisi edes jotain havaittavaa muutosta. Tsiiiiih. On tää kyllä hyvä ollut esimerkiksi letittelyjen pohjalle, mutta ei toimi sitten laisinkaan lasisella hiuslaadulla, kuten olen toisen siskoni tukan kanssa huomannut. Oli kiva, kunnes laatu ja haju alkoivat tympiä. En mä kyllä tätä enää tuu ostamaan.

Nivea In-Shower Body Milk Dry Skin

Tämä oli viime kuun "En jaksa enää!" -tuote, roskis kutsuu. Ideanahan on hoitsikan tapaan käytettävä ihovoide suihkuiluun. Haju tympii, ihofiilis jää sellaiseksi limaisen nahkeaksi ja lattiasta tulee älyttömän liukas. Tällainen tuote olisi kesäisin aivan ihana, mutta pienoinen tuotekehitys olisi kyllä paikallaan - you know sellainen suihkussa käytettävä kosteusvoide, joka tuoksuu taivaallisen raikkaalle ja jättää kivan freesin fiiliksen.


Lush Granny Takes a Dip -kylpypommi

Aivan ihana mausteisentuoksuinen kylpypommi! Vesi värjäytyi lopulta syvän violetiksi, ih ♥ Nyt mun kylpypommivarasto onkin loppu, eli seuraavalla stadinreissulla lähtee kasa uusia mukaan! Oon aivan koukussa näihin, ihan huippuja!

APO BASE Oily Creme näytetuubi

Käytin tämän loppuun tatuoinnin rasvailussa, kun Bepsua ei enää tuntunut tarvitsevan niin tiiviiseen tahtiin. Oli hyvää, toimivaa ja miellyttävää, mutta liian tylsää ja turvallist. Onkohan mussa jotain häikkää, kun perusvoiteissakin tarttis olla säpinää? :'D

Bepanthen-voide

Tätä on mennyt nyt tatuointihommissa yhteensä tuubillinen, hops. Sen siitä saa. En jaksa edes kirjoittaa tästä sen kummemmin, kyllähän kaikki Bepsun tietävät! Ja voi kyllä, meillä Bepanthenia kutsutaan Bepsuksi, Beppikseksi ym. järkevää :'D


Max Factor Tonal Black Volumising Marscara Black Ruby

Tadaa! Taas yksi meikkituote! Tykkäsin tästä ripsarista, tai pikemminkin siitä massan sävystä. Loistava idea silmien värin korostukseen tuo mustan sävyttäminen. Tässä mentiin metsään oikeastaan vain harjan kanssa, en tykännyt siitä lopulta yhtään. Mun on helppo saada kivat ripset lähes millä ripsarilla vain, mutta tämän kanssa se oli työn ja tuskan takana parin kuukauden käytön jälkeen. Jostain syystä pakkauksen ulkoasu on se mihin tykästyin, ja tasan tän pakkauksen takia mä sain kerran itseni kiinni hipelöimästä näitä taas! Tajusin sentään olla ostamatta, hittoako niillä blaah-kategorian ripsareilla tekee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D