torstai 28. toukokuuta 2015

Matkakosmetiikka

Lähdin äitienpäiväksi porukoille, ja räpsin pakatessa muutaman kuvan. Mitä paatunut kosmeholisti pakkaa viikonlopuksi mukaan ja kuinka paljon? Näemmä aika reilusti. Tämä määrä ei ollut pahimmasta päästä - kuvitelkaapa jotain enemmänkin panostusta vaativia tilanteita... Tai tilanteita, joissa täytyy varaututa juhlameikkiin, arkinaamaan JA muiden meikkaamiseen!? Nyt suurin meno viikonlopulle oli kauppareissu, joten meikkimäärä oli sen mukainen :'D

Mulla on joka kodissa (mun, Peksin ja kantakotona siis) peruskosmetiikka aika pitkälti valmiina - meikkiputsarit, kosteusvoide, suolasuihke, Tangle Teezer ja aika usein kasvorasvakin. Näin vältyn raahaamasta tiettyjä tuotteita jatkuvasti mukana, varsinkin täysikokoiset purkit tuovat raivostuttavan paljon lisää painoa matkatavaroihin, vaikka niitä ei määrällisesti kovin paljon tule käytettyä. Suosin mahdollisuuksien mukaan matkakokoisia pakkauksia, mutta niitäkään ei loputtomiin ole tullut hankittua tai siirrettyä tuotetta x pienempään pulloon.Nyt odottamassa ei ollut mitään kasvovoiteita, joten pakkasin mukaan Dermosilin seerumin ja Eucerinin rasvan kiukkuihon selättämiseen. Taas. Nyt iho kossahti kosteuttavan yönaamion käyttämisen jälkeen. Luultavasti oon herkistynyt jollekin ainesosalle, ajattelin selvityttää asiaa siitepölykauden loputtua.Meikkipohjaa varten otin mukaan MACin Mineralize Moisture Foundationin (NW13), Pro Longwear Concealerin (NW 20), Lumenen irtopuuteri (0 - Translucent), Lumenen poskipuna (20 - Onnellisuus) ja We Care Iconin korostuspuuteri. Näistä kaikki olivat viikonlopun aikana käytössä.


Nämä ovatkin näkyneet usein blogissa, ja olivathan ne myös mukana reissussa: Urban Decayn Primer Potion Sin, Lumenen kirkas kulmageeli, peitevoide tummille silmänalusille sekä kulmapuuteriduo. Käytin kaikkia muita kuvan tuotteita, paitsi peitevoidetta, sillä pärjäsin Pro Longwearilla mainiosti.


Huuli- ja silmämeikkiasioissa lähdin harvinaisen pienimuotoisesti laukalle - vain muutamia värivaihtoehtoja!

Mac - Impassioned, Natural Code - Sheer Nougat, Isadora - Naked, Rimmel - 640 Red Ginger, Isadora - Inliner Kajal Blonde, Isadora - Tropical Pink Lipliner, Grimas 545 rajauskynä, Rimmelin sähkönsininen eye liner, Maybelline - Turquoise Vibe, Lumenen kulmakynä, Gosh eye liner pen sekä Maybelline - The Falsies Volum' Express -ripsiväri.

Näistä osa jäi täysin käyttämättä, kuten siniset linerit, sillä en kaivannutkaan lisää väripilkahduksia meikkiin. Punaisilla huulilla kävin jopa yhden kauppareissun, sillä opetin pikkusiskoani tekemään huulimeikin pohjatöineen ^__^Luomiväripaleteista olisi vain toinenkin riittänyt, mukana oli siis Grimasin itse koottu paletti, ja Sleekin Oh So Special, jonka kulumistilanne näkyy tosta joten kuten. Molempia paletteja käytin kyllä, mutta näissä on kieltämättä aika paljon samantyylisiä sävyjä. Grimasin paletin ihonvärinen 580-nappi on aivan must joka meikissä (joten Grimasit on oltava mukana), ja kuusi luomivärinappia taas olisi aivan liian vähän! Ja pitäähän pannuprojektipaletti olla mukana reissussa. Seli seli, ja silleen.

En pessyt siveltimiä kuvaa varten.

Siveltimien määrä saattoi olla aavistuksen liioiteltu, haha! Muutama luomivärisivellin jäi käyttämättä, mutta pitihän näitä varuiksi olla? 

Miltä tällainen reissukosmetiikan määrä näyttää? Mulle tämä määrä on suorastaan epäilyttävän hillitty, karsittu ja pelkistetty :'D Näkisittepä, millä kosmemäärällä toisinaan reissaan, haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D