perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kuultonaama ja pannuprojektikuulumiset

Kameran suojiin on kertynyt yksi jos toinenkin turvallisen vaalea meikki, joita on aivan turha tänne postata - ei mitään uutta tai jännää. Muutama räpsäisy on kuitenkin kirjoittamisen arvoinen: oi kuultotuotteet, oi hehkuva iho. Kahtokkee nyt, kuinka minä voin näyttää kesäihmiseltä pelkillä eri korostustuotteilla!


Työmeikit eivät tämän erikoisempia ole olleet, sillä aamut jotenkin mystisesti kuluvat torkkua hakatessa. Herätyskelloja voi vihata yllättävän paljon! (Ja aikaa on käytettävä tämän tukan laittamiseen - hätäponnari ei kuulu enää kampausvalikoimaan, yhyy.)


Käytän fiiliksen mukaan vaihdellen Lumenen aurinkopuuteria (Päivän hehku vai mikä se olikaan.. sitä vaaleampaa kuitenkin, duh), Lumenen Hohdeaurinkopuuteria, Essencen Mosaic Compact Powderia, We Care Iconin korostuspuuteria tai Macin Perfect Toppingia. Viimeisin on toki rakkain, ehhehee. Kimallusta ei ole koskaan liikaa. Myönnän lisääväni Grimasin valkoista helmiäisluomiväriä (704) vielä koko komeuden päälle, ja sitten olenkin kovin onnellinen. Pieniä iloja, perkele!

Tylsän määrä on maksimi.

Silmämeikit ovat noudattaneet aika pitkälti tätä samaa kaavaa:

1. Vois kokeilla jotain uutta kivaa tänään!
2. Pannuprojektipaletti on meikkipöydällä.
3. Hitto miten paljon kello jo on! Mä en ehi juoda kahvia! Muutama voimasana sekä juoksentelua pitkin poikin tähän väliin.
4. Whatever mä käytän tätä samaa vaan sit. Ikinä mitään uutta.
5. Vaaleanpunaista tai korallia liikkuvalle luomelle ja ruskealla varjostus.

BLAA! Tästä huolimatta en oo saanut yhtään uutta pannua näkyviin, ärrinmurrin. Kohta alan tehdä noilla kasvomaalauksia. Töihin, kauppaan, roskia viemään.... naapureiden ovikelloa soittamaan... voi kyllä.

Luomivärejä lukuunottamatta pannuprojektituotteet ovat edenneet tehokkaasti: Essien Sugar Daddya on puolisen senttiä jäljellä, huulikiiltoa tarvitsee jo kaivaa aika rivakasti ja punakin on lähellä tiensä päätä.


Tilanteessa 1/12. Ei hyvä. Tummanharmaa on kokonaan korkkaamatta. Aavistelen smokey eye -pitoista syksyä. Kuuden aikaan aamulla kykenen vain paistinlasta-tyyppisiin meikinsutimisliikkeisiin... mörkölookin paluu?

8 kommenttia:

  1. Ihanan heleä meikki, kelpaisi mullekin tälläinen iho aina aamuisin :)

    VastaaPoista
  2. Mä en oikein uskalla koskea mihinkään heleyttäviin tuotteisiin tai korostusväreihin. Saan aina naamani näyttämään jumalattoman kokoiselta helmiäisluomivärinapilta. Less is more ei päde mun ranneliikkeeseen! Voi kun jonain päivänä saisin aikaiseksi tällaisen keveänheleän meikin <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eh, mun sutimistekniikka on osastoa more is more :D Aika rankalla kädellä tässäkin on näitä kuultotuotteita käytetty, mutta mä oonki vähän joka tavalla bling, niin miksei sitten ihollakin :'D

      Poista
  3. Kuulostaa tosi tutulta tuo, että aamulla tekisi mieli kokeilla jotain uutta meikkiä, muttei ehdikään :D Toi meikki näyttää kyllä tosi kivalta! :)

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Huh, luomivärit eivät kyllä kulu millään. Hauska blogi, liityin lukijaksi! Tervetuloa moikkaamaan boksiaddiktio.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittis ja tervetulos! ^__^ Luomiväreistä loppuu lähinnä ne vaaleat helpot sävyt, ja nämä eivät kyllä ole turhan helppoja :'D

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D