sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Tantat radalla -meikki

Olimme Peksin kanssa viikko sitten lauantaina sulostuttamassa maisemaa ystäväni ja hänen miehensä kanssa. Hienot ladyt tarvitsivat toki arvoisensa hurvittelupaikan, joten painelimme sitten Tampereen Sky Bariin. I-HA-NA paikka ja ne maisemat! ...voiko maisemaan rakastua?  Tuli oikein hienostunut ja kylttyrelli olo siellä fiinien ihmisten seassa. :DIllan meikistähän mä siis tulin postaamaan, mutta oli nyt pakko silti koittaa vähän elvistellä.


En yhtään keksinyt, miten meikkaisin, joten rupesin ex-tempore roiskimaan värejä luomille. Sleekin Aqua Collectionin Lagoon-paletti tuntui sopivalta, ja meikin pääväreiksi valikoituivat punainen Ariel, helmiäisvalkoinen Oyster ja Black Pearl. Rrrrakastan tätä väriyhdistelmää, pakko päästä pian kokeilemaan uusiksi. Mun piti kuvata teille tutoriaalinpoikasta, mutta se vähän jäi, kun en itsekään tiennyt, mitä olen tekemässä :D


Rajauksena Maybellinen Gel Liner, sisärajauksena Isadoran Inliner Kajal 56 Blonde (lempi ♥), ripsuvärinä Maybellinen Rocket Volum' Express ja luomivärinpohjustajana Urban Decayn Primer Potion sävyssä Eden. Luomivärit ovat Sleekin Lagoon-paletista. Meikkivoiteena Lumenen kosteuttava meikkivoide, alla Lumenen Matifying & Retexturizing Primer, Max Factorin Mastertouch peitevoide, Lumenen puuteri sekä We Care Iconin korostuspuuteri. Oon käyttänyt tota korostuspuuteria nyt muutamana päivänä myös kulmaluulla luomivärin sijaan, ja tykkään todella lopputuloksesta!


Onko muuten vähän helppoa tää elämä, mä pakkeloin hartaasti naamaani, ja mies siirtelee oma-aloitteisesti huonekaluja uuteen järjestykseen ja hoitaa sisustusjuttuja! Käytiin ostamassa lauantaina telkkari, ja voi pojat miten on kivaa! Elin puolitoista vuotta ilman telkkaria, enkä sitä niin kaivannutkaan, mutta onhan se nyt hivenen köppästä katsoa kaksistaan leffaa läppäriltä... Ja nyt mä voin tehdä blogijuttuja sillä aikaa, kun Peksi viihdyttää itseään pelaamalla ;)


Silmän ollessa normaalisti auki meikistä ei jää kokonaisuudessaan näkyviin ihan niin paljon kuin haluaisin, mutta silti ihan tarpeeksi. Punaista olisi tietty voinut häivyttää vielä ylemmäs, mutta se tuntui sillä hetkellä liialliselta  ^__^ Ajattelin laittaa ekstrakarvat ripsiin, mutten sitten jaksanutkaan käyttää aikaa siihen, eikä meidän ollut tarkoitus olla megahienona :D Muutama ripsitupsukin olisi varmasti tuonut mainiosti pientä ekstraa tähän meikkiin - kokeilen seuraavalla kierroksella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D