maanantai 9. helmikuuta 2015

Pannuprojekti 2015

Mä oon koko tammikuun puntaroinut ankarasti, minkä vuosihaasteen toteuttaisin. Project Pan oli kovin kutkuttava, ja päätinkin lopulta ottaa osaa tähän haasteeseen. Lisäksi haluan haastaa itseni käyttämään muutamia muitakin kosmetiikkatuotteita, sillä värikosmetiikka kuluu mulla varsin hitaasti loppuun. Mun piti aloittaa hillitysti tällainen haastetouhu, mutta tää pääsi hivenen paisumaan.


Pan That Palette -haasteeseen valitsin Sleekin Oh So Special -paletin. Suurin syy valintaani oli se, että tätä saa helposti lisää :D Entä jos tästä tuleekin vuodessa aivan must, enkä löydäkään tilalle kivaa neutraalien värien palettia! (Kuinka todennäköistä tämäkin edes on, haloo...) Ei vain voi valita sellaisia paletteja, joita ehkä haluaa vielä vuodenkin päästä käyttää!

Halusin valita melko neutraalin paletin, jota on helppo käyttää eri vuodenaikoina ja kaikenlaisten meikkien kanssa. Neutraalit meikit ovat jääneet mulla sellaisiksi arkipäivien pikameikeiksi, ehkä mä opin vuoden aikana leikkimään "tylsillä" sävyillä ihan uudella tavalla? Tavoitteenani on siis saada Oh So Special käytettyä kokonaan loppuun. Ehdin jo saada pannun näkyviin vaaleimmasta sävystä ennen tämän postauksen kirjoittamista. Jee :D

Lisäksi valitsin muitakin tuotteita: vuoden 2015 aikana olisi syytä saada seuraavat tuotteet loppumaan kokonaan:


Essie Sugar Daddy -kynsilakka

Tämä on lähes aina ranskislakkausten pohjana, ja olen viime kesän ja syksyn aikana käyttänyt puoli pullollista. Uskon, että tämä on melko helppo käyttää loppuun saakka.

Lumene Natural Code huulikiilto sävyssä 8 Icy Lavender

Tää on mulla aina laukussa mukana! Putilon loppu häämöttää jo, ja hankin kyllä uuden tilalle, kun saan tämän loppuun. Luottotuote ♥

Pikainen swatch 

Maybelline ColorSensational huulipuna sävyssä 822 Rose Pearl

Kovin käyttis ja nätti neutraali sävy. Olen käyttänyt tätä työssäoppimisen ajan lähes päivittäin. Tämä on kovin miellyttävän tuntuinen huulilla, eikä tarvitse miettiä huulipunan karkailua tai epätasaista kulumista. Jäljellä on reilu sentti huulipunaa, ja ajattelin kaivaa hylsyn sisältä viimeisetkin roippeet ja askarrella huulikiiltoa sitten kun tätä ei saa enää levitettyä suoraan huulille.


En ole vielä päättänyt, millaista päivitysaikataulua pidän Pannuprojektiin liittyen. Musta on jotenkin turha kirjoittaa mitään sen kummempaa postausta, ennen kuin olen saanut jotain loppuun.. toki voisin koota muutamia meikkilookkeja silloin tällöin, ja kertoa, kuinka haaste etenee.

Kokeileeko joku teistä lukijoista tällaista vuosihaastetta? Tämä tuntuu aika isolta haasteelta, mutta valitsin onneksi suht helppoja tuotteita! :D

6 kommenttia:

 1. Mun niin tekis mieli kokeilla tota Pannuprojektia. Mutta kun tulee se kauhea paniikki, että sitten mulla ei enää ole sitä palettia kun se on loppunut! :D Ehkä munkin pitäis kokeilla tuon samaisen paletin loppuun käyttämistä, se on kuitenkin sellainen että sitä tosiaan saa lisää. :D Tätä pitääkin miettiä tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! ^__^ Itsensä haastaminen on kivaa, ja en tosiaan nevörevör tekisi tätä haastetta millään tärkeällä paletilla, jota en välttis saisi enää lisää :D Ja uskon, että voisin sitten hankkia jonkun toisenkin neutraalin paletin tilalle, sillä tämä ei kaikessa käytännöllisyydessään ole muotoutunut mitenkään välttämättömäksi omistettavaksi.

   En muutenkaan ole neutraalien meikkien suurkuluttaja, joten joudun aktivoimaan itseni tälläkin alueella ^__^

   Poista
 2. En pystyisi ikinä saamaan esimerkiksi luomiväripalettia loppumaan, joten en kykene lähtemään projektiin mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mietin kyllä, olenko liian kunnianhimoinen, mutta tässä on sentään vain 12 nappia... 88-paletin käyttäminen loppuun asti kuulostaa aivan kaistapäiseltä :D

   Poista
 3. Sama kun ylemmällä, mahdoton tehtävä saada kokonainen paletti loppumaan eli siihen en lähde :-D Yksittäisiä sävyjä on helppo kuluttaa, mutta en tiedä haluankokaan rajoittaa itseäni noin. Sillä olenkin aina vähän näitä pannuprojekteja vierastanut koska en halua rajoittaa tätä harrastustani mitenkään vaan leikkiä mieleni mukaan milloin milläkin ja jos jollekin ei selkeästi käyttöä tule, niin laitan surutta eteenpäin enkä yritä väkisin käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en koe tätä rajoittavana haasteena; tottakai meikkaan niillä paleteilla, joita haluan käyttää, mutta käytän Oh So Specialia sitten esim. häivytyksissä. Sekin saa jo tarttumaan palettiin tavallista useammin, kun se on meikkipöydällä eikä laatikossa :) Voi olla, että olen syksyllä eri mieltä, jos en saakaan palettia kulumaan odotettua vauhtia :'D

   Poista

Kirjota mulle, beibi! :D