keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Tammikuun suosikit

Koska olen kovin tehokas ahnehtimaan itselleni lisää puuhattavaa, päätin aloittaa uuden postaussarjan: kuukauden suosikit. Tahdon päästä vouhkaamaan lemppareistani silmät kiiluen ja kuola poskella vielä vähän enemmän... Haha!


Ennen asiaan pääsemistä mun on pakko hehkuttaa: tein viime viikolla töissä meikit kahdelle asiakkaalle ja ohjaajalleni, ja voi pojat kun oli jännittävää!! Molemmat asiakkaat vaikuttivat tyytyväisiltä. Iik :D Musta alkaa enemmän ja enemmän tuntua siltä, että meikkaajan hommat voisivat tosiaan olla mulle niin suuri intohimo, että voisin tehdä tätä työksenikin. Saatan käydä hankkimassa itselleni oikein paperitkin... Hiushommatkin ovat kivoja, mutta kyllä nämä meikkitouhut sytyttävät vielä enemmän. En kai mä muuten näistä jaksaisi vouhottaa viikosta toiseen ^__^


Garnierin misellivesi on mun uusi kohkaamisen aihe. Niin toimiva meikkiputsari! Aluksi olin todella skeptinen näistä misellivesistä, kuka tollasen markkinoituun hömpötykseen lähtee mukaan, daa. Sitten luin, kuinka misellivedet tarkalleen ottaen toimivat, ja päätin sitten kuitenkin kokeilla... nyt tunnen kovaa tarvetta hamstrata pari pulloa kaappiin ihan varuiksi. Entä jos se pääsee joskus loppumaan!!

Osis+ Volume Up. Miten oon elänyt ilman? Käytän tätä lähes päivittäin tuomaan rakennetta ja tuuheutta hiuksiin. Tämä on hieman hiuslakan oloista väritöntä suihketta, mutta tätä suihkitaan hiusten tyveen ja sitten pöyhitään villisti. Tästä tulee ihanasti tuuheutta ja karheutta, ja toimii mainiosti, vaikka mulla on pitkät hiukset. Mulla ei riitä sanat Volume Upin hehkuttamiseen. Ostin tällaisen porukoiden joululahjaankin - tää sopii kaikille hiustyypeille. Tarvitsen, tahdon ja omistan!


Suosikkikynsilakaksi nousi Ciatén Amazing Gracie: käytin sitä joka viikko jossain lakkauksessa, vaikka tänne nyt ei tainnutkaan vielä päätyä kuin yhdet kynnet. Amazing Gracie on kynsillä läpikuultava, ja kovin nätti pohjaväri monenmoisille lakkauksille!

Grimasin 5-10 mattainen pinkki huulipuna - pysyy täydellisesti, ja se väri.... ♥ Tätä levitetään siveltimellä, se voi olla jollekin miinuspuoli, mutta mulle tollasilla asioilla ei niin ole väliä. Huulipunanappi ja matkakokoinen huulisivellin vaan laukkuun! ^__^ Ja se hinta: seitsemän euroa! Woah. Taitaa olla ilmiselvää, minkä merkin meikkejä alkaa näihin nurkkiin kertyä enemmän ja enemmän... :D


Coastal Scentsin BR-C-N16 -rajaussivellin on mun uusi suosikki: en oo aikasemmin kokeillu tämän mallista sivellintä, ja hitto sehän on kätevä! Alkuun vaati keskittymistä, ettei vahingossa sutinut ihan miten sattuu, mutta muutaman kerran jälkeen voin sanoa, että tällä saa kyllä niin mainiota ja tarkkaa jälkeä aikaan!


MEIKKIMUNA! Herranjestas! Miksen hankkinut tällaista heti, kun niitä sai Suomesta? Oon menettänyt niin monta täydellisesti levitettyä meikkivoidekerrosta!

Olin, yllätys yllätys, kovin skeptinen näiden meikkimunien tullessa markkinoille. Kuka maksaa kaksikymppiä jostain vaahtomuovinpalasesta? On sitä ennenkin pärjätty ilman. Toki tässä Beauty Blenderissä merkki tuo lisähintaa - halvempia kopioitakin on olemassa, mutta niiden laadusta en tiedä. En ehkä haluakaan tietää :D Olen edelleen sitä mieltä, että tämä hinta on melkoinen, mutta mun on ehkä ostettava sellanen mikromuna! Ihhihiii, se on söötti :D Sain oman meikkimunani pretty.fi:n arvonnasta. En olisi varmasti kokeillut tätä, jos olisi pitänyt itse ostaa... nyt tahdon ainakin yhden varakappaleen.


Tammikuussa meikkasin ahkerammin kuin syksyllä, jippii! Nyt huomaa jo valonkin määrän lisääntyvän, ja se lisää entisestään pakkelointi-intoilua.

Kuukauden käytetyin luomiväripaletti oli ehdottomasti NYXin Be Fierce. Käytin sitä valehtelematta lähes jokaisena työpäivänä. Muutamassa neutraalissa sävyssä alkaa olla jo ihan hyvän kokoiset kuopat, ja monta upeaa väriä on vielä kokeilematta! Kutkuttaisi ruveta meikkailemaan nyt,

Löytyikö joukosta vanhoja suosikkeja tai uusia kokeilunarvoisia tuotteita? 

2 kommenttia:

  1. Beauty blender ja misellivesi on niin rakkautta <3 ja se BBn saippuakin on aivan loistavaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo sitä BBn saippua en ookkaan kokeillu! Pitää vissii tilata jossain välissä ^__^

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D