lauantai 28. helmikuuta 2015

Helmikuun loppuneet

Taas on kuukausi lopuillaan, ja on tyhjien purnukoiden kuvailun aika! Naapureilla oli taas pällisteltävää, kun seisoin ikkunan edessä pöydällä kuvaamassa Batman-legginseissä... Oon se meidän rapun kaheli akka vissiinkin.


Pidemmittä pölinöittä (kerrankin!) suoraan asiaan. Helmikuussa ehti loppua hämmentävän monta tuotetta, ja jopa meikkiasioitakin. Tosin en muista, milloin olisin viimeksi käyttännyt loppuun jotain muuta kuin meikkipohjan tuotteita tai ripsareita... :D


Lumene Kosteuttava meikkivoide sävy 0 Vaniljavaahto

Tykkään tästä niin paljon, että mulla on menossa toinen puteli tätä. Kertonee tarpeeksi. Mun pintakuivalle iholle tämä on aivan huiman ihana, ja kalkkilaivan kapteeni kiittää riittävän vaaleasta sävystä ;)

Lumene meikkipuuteri 10 Inkiväärikerma

Tätä oon yrittänyt saada loppumaan iät ja ajat. "Laukkupuuterin" elämä loppui, kun pakkaus kohtasi lattian. Nyt tehokäytin tätä päivittäin aamulla meikatessa, ja pääsen vihdoin tästä eroon... jotta voin hankkia uuden. Hohohoo.

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil

5ml:n näytekoko on saatu koulun kautta. Tää barbaariviikunaöljy on tosi miellyttävän tuoksuista, ja nämä täysikokoiset purkit ovat niin kauniita! ♥ Tätä oon kaavaillut ostavani uudelleen, kunhan saan saman puljun ruusuöljyn ensin loppuun. Ostin tällaisen porukoiden joululahjaan muiden näytekokoisten öljypurkkien lisäksi.

The Body Shop Almond Nail&Cuticle Oil

Sain tämän ystävältäni tossa joskus (Näin huono muisti mulla on...). Tää on varmaan viides tällänen kynähommeli, jonka oon käyttänyt. Ihana tuote, toimii mainiosti ja se tuoksu ♥ Mulla on jo seuraava kappale hyvää vauhtia lähenemässä loppuaan, sillä mulla on yöpöydällä ja datauskeskuksessa samanlaiset omat kappaleensa. Matkaa on kuitenkin se kuusi metriä, että eihän sellasta jaksa kävellä ;D


The Body Shop Mango vartalovoi

Tämän koostumus on muuttunut omituiseksi, joten näytän roskista tälle purnukalle. Tai Body Shopin romppeiden pussia pikemminkin. Tulee huono omatunto, jos menee roiskasemaan tämän roskikseen.

Lemon Juice & Glycerine Perinteinen Käsivoide

Tätäkin purkkia oon mukamas tehokäyttänyt loppuun, ja mä en enää kestä tätä haisua!!! Mä ostan tän merkin rasvoja uudestaan ja uudestaan, koska nää nyt vaan toimii, ja nää on suomalaisia tuotteita ja hinta-laatusuhdekin on kohdillaan... Ja joka kerta putelin loppujen käyttäminen on tuskaa. Mulla on nyt kaksi törppöä tätä voidetta sinä kevyempänä versiona. Se ei ärsytä (vielä) lainkaan, sillä niissä on pumppupullo. Kuinka helppoa! Saispa kaikki voidemaiset tuotteet pumppupulloissa!


Schwartzkopf Gliss Hair Repair hoitsikka

Kaiken kosmetiikkahamstraamisen keskellä on vaikea uskoa, että multa LOPPUI äsken hoitsikka, eikä mulla ole varapulloa kaapissa. WHAT IS THIS? Ihmisellä voi olla kovin orpo olo ilman varahoitoainepulloa. Tai kahta. Äkkiä kauppaan.

Enigeis, tämä oli hätäpäinen ostos, koska edellinen hoitsikkakin loppui aika akuutisti ja yllättäen. Ihan käyttis ja hoitava, mutta tämä putoaa julmasti ihan kiva -kategoriaan. Tuoksu muistuttaa mua jostain kosmetuotteesta, jota oon käyttäny teini-ikäisenä - en tosin oo keksinyt, mistä tuotteesta on kyse. Tässä ei ole mitään ihmeellistä, ei woah-fiilistä, toimii niin kuin pitää, tylsä purkki... plaa.

Dove Purely Pampering Vartalovoide 

Kiva vaniljainen tuoksu, kosteutti sopivasti, mutta ei mikään elämys. Ihan kiva -osastoa. Voisin ostaa uudelleen, jos ei olisi mielenkiintoisempia tuotteita tarjolla.


Crazy Color Bubblegum Blue 

As you can see, blue is back! ♥ Aloitettiin duunissa tukkaprojekti värjäämällä tällä, ja enhän mä tässä sävyssä lopulta pysynyt. Oon tummanturkoosi taas, ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Nimesin sut mukaan The Liebster awardiin :) lisää tietoa ja kysymykset löytyvät täältä: http://outinkynnet.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D