maanantai 1. syyskuuta 2014

Hämmentävän neutraaleja arkimeikkejä

Koulun alettua kolmisen viikkoa sitten lupasin itselleni, että opettelen meikkaamaan vähän hillitymmin. Mulla on paha tapa meikata joko toisinaan jopa epäsoveliaan räiskyvästi tai olla meikkaamatta lähes ollenkaan. Jonkinmoinen keskitie on löytymässä, luulen ainakin niin.

Diorin 909 Pink May -viisikko sekä Sleekin Snapshots -paletti ♥

Väsyneenä pitäydyn lähinnä pin up -tyylisissä klassisissa rajauksissa, kevyessä meikkipohjassa ja huulirasvassa. Ilman huolliteltuja kulmia en kyllä yleensä lähde ihmisten ilmoille. (Tämä kulmakarvatouhu helpottaa tosin ihan kohta, huomenna olisi tarkoitus opetella koulussa kulmien ja ripsien värjäilyä. Kirjoitan tätä siis keskiviikkona.)

Nyt voin vielä käyttää Lumenen CC-voidetta pohjustuksena, kunnes tämä valtaisa rusketus lähtee. Kesäisin voin siis käyttää sävyä Light... Medium käy varjostuksiin, jos olen todella ruskea. Eli ei ikinä :D


Tämä silmämeikki oli rantsukäytössä pöndereissulla - silloin oli aivan liian kuuma, eikä tosiaankaan huvittanut paklata yhtään enempää kuin oli tarvis. Pohjana on Lumenen Beauty Base Eyeshadow Primer, joka vetelee jo viimeisiään. Laadusta kertoo varmaankin riittävästi, jos kerron ostavani uuden, kunhan tämä loppuu :) Jostain syystä en millään raaski käyttää arkisin kevyen meikin kanssa Urban Decayn Primer Potioneita (omistan neljä erilaista...), ne ovat käytössä useimmiten räikeiden meikkien kanssa, tai jos meikin täytyy kestää täydellisesti lähes vuorokauden.

Tässä meikissä on siis tuon Diorin viisikon (ks. ensimmäinen kuva) oranssia muiden värien pohjana + silmän sisänurkassa. Sleekin paletista Martinia (ylärivin 2. vasemmalta) kulmaluulla + liikkuvan luomen keskellä ; Sand Walkeria (alarivin 1. vasemmalta) luomen ulkonurkassa "varjostuksena". En yleensä ikinä jaksa käyttää montaa nudea sävyä yhdessä meikissä, eihän ne ees näy mihinkään. Tai ainakaan kukaan ei tajua meikkiin tuhrattua vaivaa. Värejä prkl!

Rajauksena tuttuun tapaan Goshin 008 Carbon Black. Kulmissa käytetty luumuisan ruskeaa luomiväriä ^_^


Kaikissa seuraavissa meikeissä on käytetty Coastal Scentsin Metal Mania -palettia. Jotenkin tämän paletin käyttö jäi hetkeksi Sleek-hömpötyksen jalkoihin, mutta nyt tästä on tullut arkiaamujen luottopaletti - paljon metallisia, helmiäisiä ja yhteensopivia värejä. Värikästä, muttei ihan överiräikeää. En todellakaan kykene ennen aamuseitsemää huolelliseen kirkkaiden värien häivyttelyyn, joten paree vain pysyä kohtuullisena :D

Korallista punaisenoranssia ja vaaleanbeigeä + Gosh Carbon Black Eyeliner + Max Factor Masterpiece -maskara


Tästä ruskeasta kirjastontäti-lookista on pakko jauhaa vähän enemmän. Luomivärit ovat edelleen Coastal Scentsin, mutta rajauksena on Maybellinen Lasting Drama Gel Eyeliner. Jälki on sumuisempaa, jotenkin syksyisempää. Odotan, että ehtisin tehdä sellaisen oikein luumuisen smokey eye -meikin tässä joku päivä, tämä gel liner olisi niin hyvä siihen. Tämä on kyllä kestänyt todella hyvin aamusta iltaan, tosin alaluomen rajaus alkaa sotkeentua hiljalleen iltapäivän/illan aikana.

Alla oleva vaaleanpuna-violetti meikki oli kyllä väreiltään vallan mieluisa, mutta en kyllä jaksa katsella omaa naamaani peilistä tuollaisten rajausten kanssa :D Ehkä oon vaan pysynyt kissamaisissa yläluomen rajauksissa liian pitkään. Tai sitten tuo on vain yksinkertaisesti ruma, eikä sovi mulle. Valitsen jälkimmäisen vaihtoehdon :DOlen tässä muutamana päivänä yrittänyt revitellä näiden typerien arkimeikkien kanssa Urban Decayn Deluxe-luomiväripaletin kanssa, mutta nämä syyssateet kyllä estävät akuutisti kesäisten kirkkaiden värien käytön. Ajatuksena oli siis erillinen postaus silmämeikeistä, jotka on tehty ko paletilla, mutta saapa nähdä.

2 kommenttia:

  1. Täytyy myöntää, et puolikaan en ymmärtäny (yllätyitkö edes?;) ), mut kiva oli silti lukea. Kirjotat niin elävästi :D
    Supe

    P.S. ...Okei myönnetään: onhan noi meikit hirmu hienot :)

    VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D