torstai 28. elokuuta 2014

Sunday Funday & Sugar Daddy

Turun reissulla ostamani Essien Sunday Funday on kyllä hyvin kaukana minua miellyttävistä värimaailmoista. En oikeen osaa käyttää korallisia sävyjä missään, varsinkaan nyt, kun hiukset ovat vielä hetken turkoosit. Olen kuitenkin onnistunut tykästymään tähän lakkaan varsin paljon, etenkin kun tein nämä liukuvärikynnet.


Pohjalla on kolme kerrosta Essien Sugar Daddya - uutta suosikkinudeani. Se on täydellinen tällaisten liukuvärjäysten pohjaksi, uih! Tuputtelin kuivalla meikkisienellä Sunday Funday'ta aluksi vain ihan kärkiin, mutta ahne kun olen, oli pakko jatkaa vähän pidemälle. Pidän itse tällaisesta vähän rouheammasta liukuväristä, eli jos on sileämmän liu'un ystävä, kannattaa tuputella kostutetulla meikkisienellä. Kerroksia taisi olla about neljä... ja kärkikulumien paikkaus. Kuvat on hyvä ottaa, kun lakkaus on ollut kynsillä jo kolme-neljä päivää, ja tiskaaminen on hoidettu ilman hanskoja.

Tässä näkyy pienen pieni pilkahdus Sunday Fundayn kimalluksesta!


Kukat leimasin jostain mysteerilaatasta, jonka tilasin Adeninalta ajat sitten. En kuollaksenikaan muista merkkiä - siinä lukee vain B24 - mutta mahdottoman hyvää jälki näissä on! Päällyslakkana oli joskus kaupanpäällisinä saatu Wet'n'Wild. Kuivuu julmetun hitaasti, mutta Mavalan pikakuivattava öljy on kaveri!

Olisin halunnut laittaa vähän pienempiä nimettömiin, jotta olisi tullut sirompaa jälkeä, mutta en siihen hätään löytänyt oikeaa strassihyrrää. Pikakuvauksen jälkeen oli mahoton kiire assalle, ja junassa huomasin yhden strassin siirtyneen keskelle kynttä :D Kuka lähtee kostealla lakalla liikenteeseen, kuka?


Kuvausassistentti oli päätynyt näemmä lähes jokaiseen kuvaan. Parvekkeella on niiiin kiva olla!


Tämä lakka on pullossa ja kynsillä aina tosi erilainen valosta riippuen. Kirkkaassa auringonpaisteessa tämä on aivan upea! Tuo shimmer ei kyllä niin ikinä tallennu kuviin.


Loppuun Instagramin puolella ajat sitten julkaistu kuva pöndereissun lakkakuvauksista. Melkoinen askartelu oli tossa kuvausalustassa ja -taustassa. Fiksumpi ostaisi vihdoin sen lightboxin. Melkeen pitäisi ottaa behind the scenes -kuvia näistä mun kuvausprojekteista, ne ovat toisinaan melkoista nähtävää. Naapurin stalkkereille vähän viihdettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D