perjantai 22. elokuuta 2014

Manifail

Tämä postaus on ollut tarkoitus julkaista jo ajat sitten, mutta aina on tullut jotain "tärkeämpää" edelle. Ajatuksena oli siis tehdä vaaleanpunaiselle pohjalle pinkit leimat Konadin Magentalla, pitihän sitä synttärilahjalakkoja päästä käyttämään. Lievästi sanottuna tämä touhu ei mennyt lainkaan putkeen. Magentan leimausjälki oli kyllä moitteetonta, mutta mulla oli landella mukana vain yksi stamper, ja tietenkin just toi, jossa iso leimasin on pinkki. Yritä siinä sitten kohdistaa yhtään mitään.

Lisäksi huomasin L'Oréalin Babydollin vajuneen omituisen paljon, varsinkin kun ottaa huomioon, että tämä oli toinen lakkauskerta ever. Olen kyllä kuullut, että monilla varsinkin China Glazen lakat vajuvat nopeasti, vaikka korkki olisi kuinka hyvin kiinni ja säilytyslämpötila sopiva. Ei ole tullut omalle kohdalle ikinä vastaan. Kuvat on otettu heinäkuun lopussa, ja tällä hetkellä tuosta Babydollista on jäljellä enää 2/3. Korkki on edelleen  visusti kiinni, ja tuolla ei ole lakattu tässä välissä. Raivostuttavaa.

Messissä olleet Konadin erikoislakat
Koko touhu lähti jo alkumetreillään menemään pieleen. En tiedä mikä idea oli käyttää Essecen Peel Off  Basea. Se sai tuon L'Oréalin vaaleanpunaisen 207 Babydollin menemään tollein... rutuille? Kuplille? En mä tiedä. Joka tapauksessa tota pintaa ei meinannut saada millään piiloon. Alla olevassa kuvassa on kolme kerrosta. Muutamia kerroksia myöhemmin pinta oli sellainen, että lakkauksen olisi voinut pelastaa kokokynnen leimoille. Olisi voinut.


Tämä kaksikko ei kohtaa enää ikinä.

 Tarkoitus oli aloittaa leimaamalla Bundle Monsterin laatasta 318 tuo alimmainen kukkakuvio. Koska Magenta ei erottunut stamperissa, vaihdoin Konadin mustaan leimauslakkaan. Alla näkyy kuinka hienosti kuvio nousi laatasta...


Tämän lisäksi piti yrittää leimata Konadin valkoisella, Essencen Black is Backillä ja A Englandin Bridal Veilillä. Ei sujunut. Tässä vaiheessa meni (vihdoin ja viimein) lopullisesti hermo, ja kaivoin kynsilakanpoistoaineen esiin. Ensin otin toki kuvia, kaikki feilaukset eetteriin vaan!

 Koska allekirjoittanut on täydellinen, leimausongelmien syynä oli joko helle tai huono laatta. Yleensä Bundlen laatat ovat olleet melko hyviä, mutta nyt ei onnistunut, vaikka leimausrutiineissa ei mikään olekaan muuttunut. Lakatkin ovat samat kuin ennenkin. Kauhean rasittavaa tälläinen, yleensä leimaus sujuu mainiosti... mitä nyt kohdistus kusee välillä pahemman kerran.

Essence: 144 Black is Back & A England: Bridal Veil
Katsokaa, näin taitava minä olen!


 Leimasin tavallisuudesta poiketen (reissussa kun olin) piirrustuslehtiöni päällä ja tein vahingossa modernia taidetta. Taidan kaupata tämän jollekin hullulle keräilijälle :D anyone?

Kaiken tuon tuherruksen jälkeen päädyin niinkin yksinkertaiseen puuhaan kuin hiekkalakoilla leikkimiseen. Tuo liukuväri on kieltämättä varsin kaukana liu'usta, mutta lavuaarille oli ainakin kymmenen metriä, enkä millään jaksanut nousta sohvalta kastelemaan sientä.

Lumenen Kultahiekkaa on lojunut odottamassa kokeilua vaikka kuinka kauan. Se on hyvä lykätä kynsille loppukesällä, ja tajuta kuinka kauniin kimaltava kesälakka se on. OPIn Jinx sopi täydellisesti tähän "väliväriksi", Isadoran Coral Crush olisi ehkä ollut vähän kirkkaampi. Punainen on OPIn Magazine Cover Mouse Couture de Minnie -kokoelmasta. Tätä lakkausta tehdessä tajusin, etten ollut hankkinut tuota lainkaan täysikokoisena! Tämä huutava vääryys korjautui hyvinkin pian Mimaxin lakka-aleen törmättyäni. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D