maanantai 11. elokuuta 2014

Rehuihmisen kynnet

Tarkoitus oli postailla vanhempia kynsijuttuja viime kuun puolelta, mutta nämä kiilasivat sittenkin jonon ohi, jottei taas ole syksy ja julkaisua odottamassa taas pelkkiä kesäkynsiä. Tein siis viime viikolla ystävälleni oman kynnen geelaukset. Pitkällisen jahkaamisen päätteeksi päädyimme tekemään kukka- ja perhosaiheiset kynnet - sopiva aihe tuollaiselle rehujuttuja tekevälle ^_^

Yhtään vaihekuvaa geelauksesta en tokikaan tajunnut ottaa, kerrankin kun olisi ollut muut kuin omat kädet kuvattavana. Eihän siinä muuten mitään, mutta järkkärin kaivaminen esiin ei kyllä tule mieleenkään silloin kun omia kynsiä geelaa tai uunittaa... ja hyvä niin. Lopputulos voisi olla melkoinen.


Lakkasin Sensationailin Evening Sandin päälle kaksi-kolme kerrosta Kikon 221 Light Satin Beigeä sekä kolmisen kerrosta Lumene Natural Coden 16 Go Glitteryä. Näiden päälle leimasin etusormeen ja nimettömään Konadin Magentalla kukkakuvioita; molemmat leimat ovat joskus aikanaan Prettystä tilatuista XL-laatoista. Ois kyllä voinu kuvata ne lakatkin... ja nyt on toki jo liian hämärää kuvailua varten. Ja postaus on pakko pistää ulos tänään tai viimeistään huomenna aamulla. Tyhjästä itse kehitetty kiire on paras!


Pikkurillien valkoiset kukka-sydän-hässäkät ovat ihan vain tarroja, enkä kuollaksenikaan muista mistä olen ne hankkinut. Todennäköisesti jostain perus sokkarin kynsirompehyllyltä :D Tarrat ottivat kuulemma osumaa hevostellessa, eikä mikään ihme. Siirtokuvat toimivat paljon paremmin, sillä niistä ei jää töröttämään vahingossakaan mitään, mikäli vain osaa käyttää niitä.

Keskisormen perhossiirtokuvat ovat Mimaxilta tilattuja. Näitä on ollut tarkoitus käyttää vaikka kuinka monta kertaa, mutta jotenkin ei vain ole värit tuntuneet sopivilta meneillään oleviin lakkauksiin. Tekosyitä, tekosyitä! Näihin kynsiin ne kyllä sopivat mukavasti. Peukaloihin liimailin Fimo-hyrrästä perhosia. Voisin kyllä kokeilla joskus niiden upottamista geelauksen sisään.


Tuitui kuin söpösiiiii.

Saatoin ehkä mainita sanasen noista rutikuivista kynsinauhoista.. Kuorin ja öljysin ne ennen geelausta, mutta en mäkään ihan pysty ihmeisiin. :D

2 kommenttia:

Kirjota mulle, beibi! :D