keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Tammerfest & B-Day

Tammerfestit tuli sitten juhlittua. Olin jo jonkin aikaa arvuutellut, että koskahan katkeaa eka kynsi. Mulla ei ole ikinä ollut näin pitkiä kynsiä, ja otin pari viikkoa sitten geelaukset kokonaan pois. Ehkä geelauksen avulla olisin voinut välttyä kynsionnettomuudelta :(

Edellisen postauksen lukeneet tietävätkin, että festeillessä onnistuin lohkaisemaan kaksi kynttä, minkä vuoksi viilailin kynnet nysiksi. Byääh. Oli sentään kivat festeilykynnet, sen aikaa kun tätä iloa kesti. Jos jotain positiivista yrittää keksiä, niin kynsinauhat ovat epätavallisen hyvässä kunnossa!


Tämän suuren menetyksen vuoksi tiedossa on kuvaspämmäys vikoista pitkistä kynsistä.


Lakkoina Essencen creme musta 144 Black is Back, Colour Clubin hololakka 994 Beyond ja L'Oréalin 840 Black Diamond. En tajua miksen ollut käyttänyt tuota L'Oréalin kimaltelevaa hiekkalakkaa aikaisemmin. Ihana! Tuo CC:n lakka oli vähän turhan tumma, olisin halunnut pääkallojen ja kalanruotojen näkyvän paremmin.  A Englandin Encore Margot olisi ollut parempi ;__; Ja oishan sitä uloskin voinut mennä kuvaamaan, jotta holo olisi edes näkynyt. Nyt on kesä, parempi pysyä sisällä.


Siirtokuvat on ostettu Mimaxista, niitit CesarsShopista. Päällyslakkana tuttu ja turvallinen OPI; hiekkalakka pikkurillissä on tietenkin ilman päällyslakkaa. Kahtokkee ny, mun ihkut pitkät kynnet.... Oi miksiiiiii... Ensi kerralla pidän kyllä geelausta koko ajan, vaikka se onkin vähän vaivalloista, kun lakkailen niin tiheään tahtiin. Geelaushan pysyy parhaiten, jos ei nyt aivan tähän mun tahtiin lakkaile ja poista lakkoja. Hehee.

Niin ihanan pitkät ;__;


 Ja sitten siihen syndeasiaan: sain poikaystävältäni (voiko tän ikäsenä enää sanoa niin :D ) ehkä parhaan lahjan! Kynsipossuilijalle kynsilakkoja. Jeiii <3


 Konadin leimauslakat Magenta, Orange Pearl ja Secret Blue... China Glazen Queen B... ja ja ja !!! Dollish Polishin Gag Me With A Spoon <3 Veikkaan, että tästä ihanasta indielakasta tulen jauhamaan muutamaan otteeseen. Tällä hetkellä tuo Gag Me With A Spoon on kynsillä, ja voin kyllä sanoa että tämä on kyllä maineensa arvoinen. Kuvat on toki tikulla, ja tikku teillä tietymättömillä, eli kuvaspämmiä tulee myöhemmin.


 Niin, ja hommasinhan mä tän L'Oréalin Confettis-päällyslakkojen uutukaisista tälläisen ihanan; 926 Independence Day. Tekis mieli tehdä jotkut seilorihenkiset kynnet. What is thiiiis.. oon aina inhonnu sellasta merihenkistä kuosia. Musta on sit vissiin tullut vanha, kun entiset ällötykset alkaakin miellyttää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D