keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Lemon Soda & Kynsionnettomuus

Tarkoitushan oli skipata kesän alennusmyyntihössötykset kokonaan, mutta erehdyin piipahtamaan Kicksissä sekä Emotionissa. Lopputulos on arvattavissa, kun tälläinen kynsipossuilija kohtaa siis ihan sikahalpoi lakkoi! Hankin kaksi Dependin geelilakkaa (French White ja 003) kovettamattomien akrylaattien probleemasta huolimatta. Luulen kykeneväni geelaamaan kynsiäni ilman, että sotken lakkojen kanssa pitkin poikin. Ruotsissahan siis Dependin geelilakkoja saisi käyttää vain ammattilaiset yliherkkyysongelmien takia. Tuon valkoisen paskiaisen käyttö jää kyllä harvoihin kertoihin, sitä tarvitsee kerroskaupalla, mikäli haluaa, että esimerkiksi smile line ei näy. Argh.


Isadoran kevätkokoelma Sugar Nails Pastels ei iskenyt aikanaan niin lujaa, että olisin ostanut yhtäkään lakkaa. (Niiden litrahinta on kuitenkin samaa luokkaa kuin OPIn lakkojen, joten ennemmin kannattaa ostaa OPIa kuin Isadoraa. Kynsilakkojen litrahintojen vertailuhan on siis vallan järkevää touhua; niitä menee kuitenkin litrakaupalla. Suorastaan sädehtivää ajatuksenjuoksua!)


Eniveis, possuilin itselleni geelilakkojen lisäksi Isadoran Lemon Sodan (131), jonka kimallus ei tietenkään kameran kautta näy sitten tippaakaan... paitsi jos kuvaustaktiikkana on mahdollisimman sumeiden kuvien ottaminen. Oli tää lakka kuitenkin aika kivaisa, ja nyt ärsyttää etten hankkinut useampaa sävyä tästä kokoelmasta. Mulla on taas joku älytön hiekkalakkakausi menossa. Kaikkiin lakkauksiin pitäisi saada tungettua edes yksi hiekkalakkainen kynsi. Isadorahan käyttää sanaa sokerilakka, se kuulostaa kyllä paljon kivemmalta :D


China Glazen In The Rough sopi tämän kanssa aika hyvin, vaikkei siinä olekaan yhtään kimallusta. Yhyy. Kimalluksenkaipuu pakotti laittamaan kultaisia niittejä, jotka tilasin, kun jotenkin päädyin vahingossa Sanna Tara Nail Art -nimiseen kynsipimahtaneiden taivaaseen. Se on petollinen paikka se. Laitan ihan piruuttani linkin sinne.


En tiedä mikä älynväläys oli yrittää tuhertaa pilkkuja tekstuurilakalla. Se on jo usein todettu typeräksi ideaksi, joka saa aikaan lähinnä hermoromahduksen. Tällä kertaa yritin vielä kaiken lisäksi taputella vihreää irtoglitteriä kostean lakan päälle. Ei sujunut niin kuin suunnitelmissa oli. Silti oli pakko laittaa tämäkin kuva tänne :D

Kimaltaa, kimaltaa, muttei kuvissa...
 Seuraavassa postauksessa onkin viimeiset tuherrukset pitkäkyntisenä, Tammerfesteilin itseltäni kaksi kynttä lohkeamispisteeseen saakka. Yllätys yllätys, tietenkin oikeasta kädestä... Jotta kuvaaminen ei olisi liian helppoa x__x


 Kriisiä on ratkottu perinteiseen tapaan teepussipaikkauksella. Märkä liima ja mähmäinen kynsi keskarissa sekä peukalossa. Jeiii. Onnistuin lohkaisemaan peukalon kynnen uusiksi vielä kertaalleen, ei yksi paikkaus sitten ollutkaan tarpeeksi. Tätä on kyllä nyt harjoiteltu taas riittämiin vähäksi aikaa. Toivottavasti kynnet ehtisivät hitusen kasvaa, ennen kuin molemmat kynnet lohkeavat kokonaan; molemmat lohkeamat ovat nimittäin sellaisessa kohdassa, että pipi tulee.


Pakko laittaa vielä yksi kuva, uihh kun on huolellisesti poistetut lakat ja siististi viilatut kynnet! Tassuissa on tällä hetkellä koristelematon Isadoran Summer Red (182). Näitä töpökynsiä on tyhmä koristella. Ääh.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D