torstai 17. heinäkuuta 2014

Luomivärihamsterointia

Saatoin ehkä mennä tilaamaan Pretty.fin alennusmyynneistä pari luomiväripalettia lisää. Ohops. Samaan aikaan oli menossa jokin omituinen väri-irstailun kausi, ja mitään neutraalia ei taaskaan mahtunut millään mukaan. Näillä mennään siis.


Ostin siis Sleekin Ultra Mattes Brights -paletin. En oikein tiedä miksi tää oli pakko saada, yleensä oon niin bling, etten mattaluomivärejä käytä. Enkä näin räikeitä vaaleita sävyjä. Kuva vääristää vähän, luonnossa sävyt ovat paljon täyteläisempiä. Tykkään jotenkin hirmu paljon näiden luomivärinappien nimistä. 


Tykkään jotenkin hirmu paljon näiden luomivärinappien nimistä, kuten muidenkin Sleekin palettien. Värit ovat näyttävämpiä silmämeikinpohjustajan kanssa. Suurin osa oli hyvin pigmenttisiä, kuten Sleekit yleensä ovatkin, mutta Floss, Crete ja Pow! olivat pohjustjankin kanssa turhan pliisuja.
  

 Tässä taas on luomilla sävyt Crete ja Pow!, ja kuten näkyy, ei ole kovin kummoinen pigmentti. Oli pakko lisätä sisänurkkaan parempaa valkoista Wettiksen Blue Had Me At Hello -paletista.


 Toinen hankkimani paletti on Wet 'n' Wildin Poster Child. Nää ranskankieliset nimet on paljon parempia, tämän nimi siis on Modèle Mignon. Voisko kaikki olla ranskaksi?! Tässä ei ole erikseen nimetty värinappeja, mikä pettymys. :c

Edellinen palettini Blue Had Me At Hello oli (ja on) niin hyvä, että järkeilin muidenkin palettien olevan pigmenttisiä. Nuo siniset olivat kyllä hyvälaatuisia tämän hintaluokan luomiväreiksi, mutta tuo keltainen oli aivan rehellisen huono. Punaisen sävyjä en ole vielä kokeillut.


Tämä meikin tein juurikin tuolla Poster Child -paletilla oikeanpuoleisen rivin värejä käyttäen. Keltainen oli liian haalea, se ei näkynyt mihinkään edes pohjustajan kanssa. Lisäsin sen päälle siis Urban Decayn Deluxe-luomiväripaletista sävyä Honey. En ole varmaan aiemmin kirjoitellutkaan tuosta paletista mitään. Ehkä tarvis ottaa tuo useammin käyttöön.

Rajauksena on luottoeyelinerini, Goshin 008 Carbon Black. En taida enää edes hairahtua muihin ;) Ripsarina Max Factorin Masterpiece, luottotavaraa tuokin. Sisärajauksena Lumenen Arctic White... ootan innolla että se loppuisi, tahdon paremman.

Hiukset ovat nyt melko turkoosit, oon ihan kahden vaiheilla, että laitanko seuraavaksi tummansinistä vai annanko tämän haalistua hailakansiniseksi ponitukaksi. Apua.


Oranssi-sinisen silmämeikin seuraksi tuli kokeiltua ombre-huulimeikkiä, tosin hyvin luonnollisen tapaan. Tämän tyylisiä ombrehuulia näkee todella paljon japanilaisia ja etelä-korealaisia meikkijuttuja tutkaillessa.

Jos ei omista huulimeikinpohjustajaa, voi yhtä hyvin käyttää silmämeikinpohjustajaakin. Meikkivoidekin saattaa käydä, jos se on riittävän peittävä. Pohjustajan jälkeen suhrataan huulien sisäosaan huultenrajauskynällä väriä ja häivytetään. Yllä oleva kuva on otettu kesken häivyttämisen :D huultenrajauskynänä oli Isadoran Fuchsia.


Tämän jälkeen levitetään huulilakka, punaisempi sävy huulten keskiosaan, ja vaaleampi ulkoreunalle. Halutessaan näitä kahta sävyä voi vielä häivytellä siveltimellä toisiinsa, mikäli raja on liian selvä. Tämä voisi toimia ihan huulikiilloillakin, mutta lopputulos ei ole niin kestävä ja pigmenttinen. Tavallisilla huulipunillahan näitä voi myös tehdä.


Olisi melkein pitänyt olla vielä astetta vaaleampi sävy tuossa vaaleanpunaisessa (tuo oli siis L'Oréalin huulilakka nro 102 Romy), mutta ei ollut mukana reissussa tuon vaaleampaakaan.Ja reissusta puheenollen. Olin viime viikonloppuna Turussa ystäväni tupareissa. Lähdin matkaan nakukynsillä, apua. Ei ollut edes kirkasta geelausta. Päädyin sitten ostamaan kaupungilla kierrellessäni uuden kynsilakan... ja koko kynnen tarroja. :D Puoli tuntia vaelsin lakkastandilta toiselle, kunnes mukaan lähti Essien Sunday Funday. Mikä epätavallisen värinen ostos!


Nämä patsaat aiheuttivat aivan liikaa hilpeyttä . Syytän univelkaa.

Tupareissa kävi perinteisesi; lakattuani omat kynteni hankin uusia uhreja. Tuotokset tuli kuvattuakin. Näitä kuvia oli aivan älyttömästi, ja kaikki yhtä tyylikkäitä. Tälläinen samiskynsijengi kokoontui :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D