keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Rippijuhlakynnet

Tuhersin itselleni ja sisarilleni kynnet muutama viikko sitten serkkumme rippijuhlia varten. Tarkoitus oli postata kaikki samantien, mutta taas kävi perinteisesti. Kuvauskeli oli mainio, ja Jojon kamera oli yhtä pätevä kuin omani ;) Hienot vieraat, kuten minä, myös keskittyvät kuvaamaan omia kynsiään muiden juhlissa.


Itselleni tein sinivalkoiset liukuvärjäykset geelausten päälle, ja kuinka voikaan ärsyttää toi kuvissa näkyvä geelauksen raja... näiden kynsien valmistumiseen meni päivätolkulla aikaa, kun en osannut päättää, mitä näille oikein tekisin. Ainoa ajatus oli käyttää Essencen turkoosia lakkaa, jonka serkkuni oli huomaavaisesti raahannut mulle Hollannista saakka ^__^  Edellisessä postauksessa näkyikin se hehkeä alkutilanne.

Näihin meni aivan järjetön määrä lakkaa.. Ois pitäny ottaa sivusta kuva.
   -OPI Base Coat
   -Lumene: Luminen tie (helmiäisvalkoinen pohjaväri) - noin neljä kerrosta
   -Essence: 128 let's get lost (turkoosi liukuväri)
   -Golden Rose 132 (vaaleansininen liukuväri)
   -Wet'n'Wild: Mermaid Curves (sininen glitter) - niin paljon kerroksia..
   -Viva la Diva: Cyberspace (toinen sininen glitter)
   -Mavadry-pikakuivattajaa ja muutama kerros kirkasta lakkaa
   -Valkoiset kukat Konadin valkoisella lakalla

Leimauslaattana oli joskus Adeninalta tilattu B24, eikä ole kyllä aavistustakaan mikä merkki on kyseessä :D Siniset strassit tais olla Adeninalta samaten.


Sasalle tein tollaset riikinkukkokynnet. Sattui löytymään sen verta sopivan sävysiä strasseja, että niitä sitten lykittiin kynsille oikeen urakalla. Pohjaväreinä ovat Essencen 144 black is back sekä Essien Blanc.


Olin jo aiemmin päättänyt tehdä Jojolle oranssit kynnet, enkä kuunnellut vastaväitteitä ;) Tosin se oranssi jäi kuitenkin vähemmistöön.

 Valkoinen pohja on aina vaan Essien Blanc; oransseissa kynsissä on pohjalla Rimmelin 045 You're a Cracker ja päällä Make Up Storen Vera. (On muuten erikoisen värinen lakka... keltaisenoranssi pohja ja vaaleanpunaista shimmeriä.)
Neonoranssit niitit ovat Cesarsshopista, puolikkaat helmet ja etusormien siirtokuvat tais olla Adeninasta. Tollasia pitsijuttuja olisi kiva hankkia enemmänkin. Tai siis, postissa niitä on jo tulossa... alennusmyynnit, perkele.


Lopuks on ihan pakko pikkusen hehkuttaa, että tulipa saatua mieleinen koulupaikka! Täälläkin saattaa hyvinkin alkaa näkymään enemmän hiusjuttuja ;) jei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D