torstai 12. kesäkuuta 2014

Sekamelska!

Tärkeät velvollisuudet (lue: tuparit) on hoidettu alta pois, ja ehdin taas keskittyä kynsien tuherteluun.
Kuvia on tullut otettua vaikka kuinka, mutta onhan se nyt rankkaa siirtää kuvat koneelle, muokata, mikäli tarvis on, ja höpistä omiaan tänne blogin puolelle...

Kuvapaljouden takia on vähän ollut vaikeuksia muistaa, mitä luomiväripaletteja on tullut käytettyä kussakin meikissä... kynsitouhuista puhumattakaan.

Tässä on kuitenkin viime viikolla sisarelleni tehdyt kynnet. Muistan jopa, miten tein ne! Mintunvihreä lakka on Essien Mint Candy Apple, joka peittää lyhyehköt kynnet yhdellä kerroksella. Itse tosin olen parantumaton perfektionisti, ja taisin suihkia kolme kerrosta tuohon, koska noilla valkopohjaisilla cremeillä nyt on muutenkin tapana raidoittua.

Kultaiset hileliu'ut on tehty Mavalan Sparkling goldilla ja Gina Tricot'n Top of the linella. Väittäisin että niitit ovat CesarsShopista, mutta en nyt menisi vannomaan. :D


Yksinkertaisia kynsiä on kyllä hauska tehdä, sillä itselle harvemmin tulee tehtyä edes näinkään simppeleitä koristeluita. Kaikki räikeä, yliampuva ja koristeellinen kuuluu mun kynsiin! ;)

Onnistuneita lähikuvia yhteensä nolla kappaletta. Laitan silti yhen tänne. Hahaa.


Viime yönä projektina oli hiuskatastofin estäminen. Hiusväritilaus nimittäin nökötti jossain satamassa Englannissa, ja hiukset tartti värjätä ennen serkun rippijuhlia. Onneksi Cybershopista löyty sopiva sävy, Crazy Colorin Bubblegum Blue. Värjäystuloksesta näkyy pilkahdus alempana olevassa meikkikuvassa.

Tää oli kyllä paljon laimeampaa kuin Directionsin värit, joita käytän yleensä. Yksi pieni purkki on riittänyt kolmeen värjäykseen, ja sillä saa vielä tehtyä värinaamion. Tää Crazy Colorin purkki meni taas kokonaan, ja värjäsin vain päällimmäisten hiuksien latvat. Ja siis CC:n purkissa on 100ml väriä, ja Directionsin purkissa 88ml. Nyt tekin tiedätte.


Tänään poikkesin mukavuusalueelta totaalisesti ja tein ruskean ja HILLITYN silmämeikin. Hyi. Ei oo kotoisa olo. Tähän tylsääkin tylsempään meikkiin käytin Sleekin Oh So Special -palettia; rajauksena GOSHin Intense Eye Liner Pen sävyssä 03. Ripsari tais olla joku MaxFactorin.. kai.


Tää Oh So Special -paletti taitaa olla sopivan neutraali useampien makuun, mutta mun makuun on kyllä enemmän Acid ja Bad Girl -paletit. Niistäkin tulee jossain välissä tänne juttua, kunhan tulee tehtyä niillä meikkejä enemmänkin.

Silmän sisänurkassa ja kulmaluulla sävy Bow, liikkuvan luomen keskellä Organza ja Boxed, ja silmän ulkonurkassa Wrapped up. En halunnut nudeista nudeinta meikkiä, joten ennen rajausta sotkin vielä vähän Noiria ripsien rajaan ja häivytin rajat. Tylsää ja tavallista.

Sleek - Oh So Special 658

Lopuksi tilannepäivitys rippijuhlakynsistä. Hianoo. Ei näille varmaa tarvi enää tehä mitään. Varsinkaan putsata liukuvärjäyksen roippeita kynsinauhoilta. Tälläsillä keskeneräisillä kynsillä edustan itteeni vähän turhan usein :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D