maanantai 15. syyskuuta 2014

OPI ystävämyynti

Ah, kuinka kekseliäs otsikko. Tää alkaa jo olla taidetta... Kirmasin viikko sitten maanantaina pää kolmantena jalkana OPIn ystävämyyntiin Hius & Kauneus Moodiin heti, kun pääsin koulusta. Rahaa meni reilusti yli budjetin, mutta kynsiporso on nyt iloinen. Nyt kun läheiseni ovat kuunnelleet OPI-vouhkausta jo riittämiin, puran lopun hepuloinnin kuvatulvana tänne. Tuo punainen The Color of Minnie jatkoi jo matkaa osana ystäväni syntymäpäivälahjaa. (Saatoin ehkä ostaa itselleni vielä oman kappaleen Kynsikirppiksen huutajaisista...)

Syntilista heti ystävämyynnin jälkeen...

Ystävämyynnin sekä huutajaisten OPI-saalis ♥

Suzi Skis in the Pyrenees, Germanicure by OPI & The Color of Minnie - huutajaisien satoa

I don't give a Rotterdam!, Austin-Tatious Turquoise, OPI...Eurso Euro & Can't Let Go

The World Is Not Enough,Get In the Expresso Lane & The Living Daylights

Ystävämyynnistä lähti matkaan siis vaivaiset kahdeksan täysikokoista lakkaa, Mariah Carey -minikokoelma sekä Pink Of Hearts 2013 -setti. Kaupanpäällisiksi tuli tommonen Nic's Sticks ny OPI sävynä I'm outta here!, en oo ikinä tällästä hipelöinyt. Tuon kyljessä lukee Paint & Go Nail Laquer...  Ei toi ny yhellä kerroksella taida kauheen peittävä olla. Mä vähän epäilen, että tää ei oo mikään maailman hienoin tai käytännöllisin keksintö :D Tostahan jää pakostikin vapaan kasvun raja kuultamaan läpi, on niin ohuen näköistä tököttiä. Pianpa tääkin sit selviää!
Visions of Love, Warm Me Up, Wonderous Star & All Sparkly And Gold

Onnistuin kerrankin olemaan koneella FB:n Kynsikoristekirppiksen huutajaisten aikaan, ja mun toki piti vain kattella vähäsen. Paria MoYoun laattaa ei vain voinut ohittaa, eikä yhtä OPI-settiä. Hehee. MoYoun laatat taitaa olla uusi vakavahko hurahdus mun kohdalla. Ihania, omaperäisiä kuvioita!
I Love Me -messut pelottaa jo etukäteen, siellä tulee olemaan CesarsShopin osasto..... miten mä pääsen sieltä ikinä pois!? Rahat ainakin jää sinne :D Hiusjuttujen takiahan sinne oltaisiin (koulun kautta) virallisesti menossa, mutta mä en varmaan edes pääse hiusjuttujen osastolle asti. En tiedä kiinnostaako ketään, mutta ajattelin jossain välissä tuhertaa postauksen tai pari näihin koulujuttuihin liittyen. Kyllähän hiusjutut tähän meikkien ja kynsien ohelle sopii, kai ^__^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D