keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kypsien ihmisten kynnet

Ostin kesällä jostain tarjoustsydeemistä nämä kaksi Essien lakkaa, Chincillyn ja Sand Tropezin. Ei sitten yhtään mun tyylisiä lakkoja, mutta tykästyin näihin eniveis. Ehkä musta on tullu ny sit virallisesti aikuinen ku tälläset neutraalit sävyt iskee niin kovaa? Tai sit tää johtuu vaan syksystä.
Näille lakoille tulee varmasti muutenkin käyttöä, saatanpa arvata muutaman tapauksen, jotka tahtovat lakkaukset näillä ;)


Leimojen testausta! (Ja sen on näköstäki.)
 Molemmat lakat vaativat 2-3 kerrosta peittääkseen kunnolla, ja kuivuivat kyllä ihanan nopeasti ilman pikakuivattajaakin. Kirkas lakka oli jo sen verran jankkiintunutta, että sen päälle kyllä käytin pikakuivattajaa, rakasta Secheä :D Leimasin Chinchillyllä Sand Tropezin päälle, laattana MoYoun Sailor Collection - 03. Tää laatta on i-ha-na! Nyt tekis mieli pelkästään leimailla, täs on niin paljon kaikkea kivaa. Oikeeseen käteen tuli testailtua useampaakin leimaa, joista yksi sitten valikoitui vasempaan käteen. Siihen saan ylläriylläri usein siistimmät koristelut, ja kummasti tulee kuvattua ennemmin se siistimmän näköinen tassu.

Vasemman tassun kynsissä leimana alin vasemmalta


Tähän loppuun vielä terveisiä hiusrintamalta: sinisen osuus pienentyi viime viikolla reilusti, mutta eheeeeei en mä pystynyt luopumaan sokkiväreistä kokonaan. Niskassa on ollut jo muutaman kuukauden mustanruskeaa, ja nyt lähes koko pää on samaa väriä. Oman jännityksensä toi se, että leikkaamassa+värjäämässä oli opiskelija. Värjäys ei mennyt ihan kerralla putkeen, sininen jäi kuultamaan alta sen verran reilusti, että yhden illan aikana sain liudan uusia nimiä pesukarhun hännästä homepäähän :D Tämä oli ensimmäinen kerta, että joku muu kuin pitkään alalla ollut saksii mun hiuksia. Ja silti tuli loputa tosi kiva, myös väristä ^__^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D