maanantai 31. lokakuuta 2016

Messufiiliksiä | I Love Me 2016 | Arvonnan voittaja

Heipähei! Jokos te ootte toipuneet messuista? Täällä on vieläkin kevyttä sosiaalista väsymystä ilmassa, on vähän rankkoja tollaset päivät - mä olin liikenteessä noin klo 7-23. Oli aika kokonaisvaltainen reissu :D

Pakollinen rappukuva. Ei messuja ilman miljoonaa instakuvaa tästä :D

Muistatte varmaan, kuinka jaksoin muistutella etukäteen (ja messuillakin) kaikkia huolehtimaan syömisestä ynnä muusta, ja lopulta vedin itse Tampereella syödyn aamupalan voimin iltaseitsemään asti... hups saatana. Ei ihme että meinas vähän epätoivo iskeä sitä tavaramäärää raahatessa. Ja raahaamisesta puheenollen, jättäisin mielelläni kertomatta mun totaalisen aivopierun, kun mukamas en muistanut miten mennään rautatieasemalta Kamppiin. SRSLY. Olen kyllä suurimman osan elämästäni elänyt pk-seudulla, mutta sehän ei estä mua esimerkiksi eksymästä suoralla tiellä, eikä näemmä myöskään unohtamasta missä Kamppi sijaitsee. Joskus sitä oikeen hämmentyy omasta urpouslevelistään.


Mä kokoan messuhaalinnan erikseen, sillä tästä tulisi muuten aivan hervottoman mittainen postaus, ja koitan saada käyttöfiiliksiäkin mukaan. Kytätäänpä siis ensin messujen fiilistelykuvat läpi. Kuvaspämmiä, olkaa hyvä:


No se TIMANTTISIENI. Ihan kuin olisin lähtenyt ilman tätä kotiin. Nämä olivat nyt ennakkomyynnissä, seuraavan kerran näitä saa ilmeisesti vasta tammikuussa. Kerran kokeilun jälkeen on sanottava, että tuo timantin kärki on aivan superhyvä silmien alla! Nucoden sienellä pääsee ihan kivasti tolle alueelle, mutta tällä on paljon tarkempi tehdä.


Käpälöin messuilla ensimmäistä kertaa Models Ownin tuotteita. En ehkä ole ihan tämän merkin suurinta kohderyhmää, joten aiemmin Models Own on jäänyt vieraaksi. Muutaman tuotteen sain testavaksi, ja vaikuttaa kyllä hyvältä. Swatchaillessa luomiväripalettien pigmenttisyys ei ollut päätähuimaava, mutta en kyllä kaikkia kokeillut.


Invisibobblen uudet metallisävyt olivat IHANIA. Hopeiset jäivät siihen malliin kutkuttelemaan, että tarvii nuo varmaan joskus käydä ostamassa.


Mun ostoslistalla oli lähinnä verta ja huulirasvaa. Crazy Rumorsin huulirasva oli vähän suunnittelematon ostos, MUTKU mun Bubble Gum on ihan just loppumassa, ja nää oli aika hyvällä hinnalla Ekovistan pisteellä. Oli kyllä kiva tuoksutella näin montaa uutta haisua!

Näitä Schmidt'sin dödöjä tekis mieli kokeilla, tosin hinta on aika jäätävä.


Hurraw!n tarjous oli ainoa, jonka aioin hyödyntää, ja niin teinkin. Kolme huulirasvaa, check!


Mun ostoslistan toinen pakollinen kohde oli Ben Nyen osasto, ja klimppiveren metsästys. Ben Nyen glitterit jäivät todella kaivelemaan, niiiiiiin mielettömän hienoja, ja kalliita. Sit kun oon rikas, ostan ekana hirveesti glitterii.


Kolmas must see -osasto oli Mehronin/Punanaamion piste. Tällä kertaa mulla ei ollut "oikeaa" asiaa sinne, mutta jotenkin päädyin ostamaan ripsiliimaa ja ripsiä. Suunnittelen tässä myös uuden Paradise Makeup -paletin ostamista, mutta ensin pitäisi päättää, minkä niistä haluaisin. :D


NYXin pisteellä oli aivan järrrrrkyttävä kuhina, ja ihmekös tuo, kun paikalla oli mm. Ida Ekman tekemässä meikkejä. Lauantain ihmismäärä oli varmasti jotain aivan hervotonta luokkaa. Mä kävin vähän hypistelemässä näitä luomiväripaletteja, mutta en jaksanut enää jäädä siihen tungokseen ostoksia tekemään.


Meikkaamisesta puheenollen, Cinema Secretsin putsaria oli loppujen lopuksi pakko käydä ostamassa.


Biozellin pisteellä tuli hilluttua melkoisen kauan, ja sain erinomaista palvelua! Mä olen yleensä se persläpi, joka kysyy vaikeita kysymyksiä, eikä tyydy ympäripyöreisiin vastauksiin. Jos mut saa hiustuotepisteellä tyytyväiseksi, se on jo jotain!


Nuo uudet miehille suunnatut Bullet Proof -sarjan tuotteet ovat näin ensituntuman perusteella aikamoinen löytö. Peksi on ehkä nirsoin ikinä tapaamani tyyppi hiusvahojen suhteen, ja tämä a) kelpuutettiin b) jäi käyttöön. Oon viime kuukausina testauttanut Peksillä vaikka kuinka monta vahaa, ja mikään ei ole ollut tarpeeksi hyvä. Voitteko kuvitella sitä fiilistä, kun kylppäristä kuuluu, että "tää on kyllä tosi hyvä". Fuck yes!


Voisko joku tukkaansa blondaava kertoa, toimiiko tää? Tummanruskea oli ainakin omassa päässä superhyvä! Sinistä tai violettia versiota odotellessa, vink vink :D


Kävin pikaisesti Bona Valeren tiskillä moikkaamassa Cathya. Nämä Signe Seebidin kuorinnat ovat parhaita ever. Tää ruusuversio oli mun lempparein ikinä. Tiedättekö te sen hetken, kun yhtäkkiä huomaa alkaneensa pantata jonkin tuotteen käyttöä, jotta se ei loppuisi? Sellainen tämä ruusukuorinta oli mulle.

Mia Höydön ja Jolien piste oli varmasti alueen kaunein. ♥
Mä melkein ostin tämän Patykan öljyseerumin loppuneen tilalle, mutta päätin kokeilla ensin jotain muutakin öljyasiaa. Voi olla, että tilaan tämän kuitenkin, sillä harva seerumi on saanut mun ihoani näin järkevään kuntoon. Hinta ei kyllä ole yhtään opiskelijaystävällinen, haha!

Mah fave ♥

Kynsi- ja ripsimuotoilun SM-kisat

 Ja se öljy jonka hankin lopulta oli Twist Be:n valikoimasta löytyvä Apeironin jojoba-teepuuöljy. Twist Be:llä oli kyllä aivan supersöpö myyntipiste, ja paljon mielenkiintoisia tuotteita. Flow'n puhdistusöljy jäi vielä vähän kummittelemaan... öljy sitä, öljy tätä - ai että vähänkö on iho kuivunut syksyn aikana...

Niin paljon ihonhoitojännää! 

Vietin valtaosan ajasta kauneuspuolella, mutta kävin myös messuseuralaisteni kanssa piipahtamassa Terveys-puolella ja napsimassa kaikenmoisia superfood-jännyyksiä.


Viimeisenä kävin kurkkaamassa korujuttuja, mutta siinä vaiheessa oli jo aavistuksen kiire kirmata junaan, joten en jäänyt ostamaan mitään. Nämä Elvarin sushikkaat korvikset jäivät kyllä kaivelemaan, voi olla että joulupukille on pian asiaa! :D

Messut olivat todella antoisat, mutta väsyttävät. Suuri kiitos matka- ja messuseuralaisille, oli ihana nähdä teitä kaikkia pitkästä aikaa! ♥



Ja tätä arvonnan voittajaahan te tänne tulitte vilkasemaan, haha! Onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkiä Sanna P! Sähköpostia kolahtaa aivan justiinsa! ^__^

2 kommenttia:

  1. Mä annan sulle (osittaisen) synninpäästön: et ole koskaan asunut pk-seudulla (=hesa, espoo, vantaa ja kauniainen) vaan oot asunut suurimman osan elämästäsi kehyskunnassa (ei kehityskunnassa kuten mä aina luen) ;) mut tota suoralla tiellä eksymistä tämä(kään) ei selitä :'D
    T: Supe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaha, onksiellä tollanen jaottelu, haha! :D ei ihme et oon eksyny! XD Mulla oli sentään mapsikin auki siinä :D

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D