torstai 28. heinäkuuta 2016

Mistä sä ostat kaikki nää sun kamat? | Sanna Tara Nail Art

Aina kun joku pääsee tonkimaan mun kynsi- tai meikkikamoja, päädyn keskustelemaan siitä, mistä näitä kaikkia juttuja saa hankittua... että ois varmaan syytä kirjottaakin näistä.

Aloitetaan kynsivermeistä. Mä tilaan aika monet koristehärpäkkeet Sanna Taralta. Näin opiskeluaikana tämä nettikauppa on ollut aikamoinen aarre, sillä hinnat eivät pahemmin päätä huimaa. Ainahan Ebaysta saisi sikamaisen halvalla kaikkea, mutta mun talous varmaan kaatuisi sillä sekunnilla, kun sinne pääsisin syytämään rahojani... joten pysyttelen tiiviisti suomalaisissa verkkokaupoissa :D


Alkukesästä näppäilin jälleen tilauksen, koska tarttin metallinvärisiä simpukkakoristeita. Vaihtoehtoja riitti, mutta päädyin lopulta tuohon ylläolevaan hyrrään... kerralla enemmän! :D

Ja ihan kuin olisin tilannut vain sen mitä tarvitsen, jotenkin mukaan päätyi violetteja mikrohelmiä, värikkäitä ketjuja, lehtiä (syksykynnet nääs), glitteriä, siveltimiä... heh.

Mistä näitä karvoja oikein tulee.. haha!

Tämä uv-geelilakka* näytti ja kuulosti nettikaupassa hempeän persikkaiselta, mutta livenä se oli selvästi syvemmän sävyinen ja punertavampi. Kokeilin tätä heti tipille, ja tämä sävy saa kyllä kaikki pisteet pigmenttisyydestä. Täysi peittävyys yhdellä kerroksella, eikä jäänyt minkään sortin raitojakaan lakan pintaan. Mee likeyy!

Pitäisi vielä saada aikaiseksi huoltaa omat kynsimet, jotta pääsen kokeilemaan tämän tositoimissa. Tahmaa pyyhkiessä lappuun jäi oranssit läikät ja väri jäi sameaksi, kunnes tajusin, etten ollut vaihtanut uunin lamppuja yli puoleen vuoteen... hups. Uusien lamppujen kanssa tätä vaivaa ei ollut.


Sain valita mukaan muutaman testattavan tuotteen, ja tottahan toki iskin silmäni näihin kynsikoruihin!* Jos mä jotain Instagramin kynsikuvia kuolaan, niin ne ovat juurikin 3D-koristeltuja. Tukkahommissa nämä eivät ole kovin käytännöllisiä, joten voin käyttää tällaisia lähinnä loma-aikoina. Yritin toki uskotella itselleni, että kyllähän näillä nyt voi töitä tehdä, hanskojahan mä kuitenkin käytän... ei voi. :D Kynsille asti nämä päätyvät toivottavasti vielä tämän kuun puolella... ellei pokemonit vie voittoa.... ja vieväthän ne. Hah!

Tilasin myös akryylisivellinsetin, mutta sitä en vielä ole korkannut, joten siitä en osaa kertoa enempää. Geelisiveltimet ovat kestäneet hyvin, joten oletan näiden olevan samaa laatua.


Glitteriä? Glitteriä. Mitäpä noin nyt muutenkaan. 

Vihreä ja valkoinen glitter* ovat perus glitterdustia isompikokoista hilettä, ja läpikuultavia. Musta glitter* on tuollaista tikkumallista, ajattelin sekoittaa tätä ja mustaa glitteriä geelin tai akryylin sekaan tulevissa kynsipuuhissa... näyttää meinaa hienolta. Tikkuglitterit eivät ole ikinä innostaneet kynsilakkapuolella (ft. säärikarvalakat), mutta rakennekynsipuuhissa oon löytänyt niistä ihan uuden ulottuvuuden! Kaikissa purkeissa on noin 3g hilettä.

Mun kaikki tilaukset ovat oikeastaan aina tulleet nopeasti, kirjekokoiset jopa 1-2 arkipäivässä. Useimmiten mun aarteet ovat perillä alle viiden arkipäivän. Siksi sellaiset akuutin hädän tilaukset tulee usein tehtyä Sanna Taralta. Mun tilaushistorian aikana (ja se on vuosien mittanen, hehee) on tainnut kerran puuttua tuote tilauksesta, ja sekin tuli pikaisesti perässä, kun asiasta sähköposteilin.

Mä tilaan yleensä pakettiautomaattiin, jos se on vain mahdollista, sillä Tampereen keskustan Posti on vähän heikosti auki sellaisiin aikoihin, jolloin pääsen paikalle. (Tämä tosin muuttuu ensi kuussa, kun Posti siirtyy Sokokselle... jes!) Joitain kynsituotteitahan ei ilmeisesti saa pakettiautomaattiin toimitettua, mutta sen tarkemmin en tästä osaa infota.


Kattokaa nyt näitä kruunuja. Ah. Dat blingggg! ^__^

Mistä te tilaatte teidän kynsiaarteet?

* Tuote saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D