sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kesäsuosikit 2016

Hola! Kesällä päivittäiset käyttötuotteet vaihtuvat totaalisesti, varsinkin tällaisella tuskaisen kuumalla kelillä.


Yves Rocher Sensitive Soothing Mist

Hellesään ykkönen: kasvosuihkeet. Jos vielä sattuu viuhka käden ulottuville, niin uhnamjeskyllä. Tässä on sikamaisen huono pumppu ja terävä suihkaus, joten kätevänä tyttönä siirsin nesteen tyhjentyneeseen MACin Fix+ -purkkiin. Pehmeä ja tasainen suihkautus, ah ihanuutta. (Tää on mun nro 1 ongelma kaikkien suihkutettavien asioiden kanssa.)


Herbina Mango Spa Vartalokuorinta

Tsiljoona pistettä ja iso suukko uudistuneille pakkauksille! Mulle voi myydä melkein mitä vain, mikäli pakkaus on tarpeeksi kutkuttava, ja Herbinan uutukaiset ovat kaikki juurikin tätä sorttia. Take mah money!

On tää itse tuotekin pelkkää nannaa, ihan kun löllyisi mangosorbetissa haha! Rakeiden koko on riittävän pieni herkkä- ja kuivaihoiselle, joten pystyn käyttämään tätä kerran viikossa-kahdessa. Monet kuorinnat ovat aivan liian överisti kuorivia, ja niiden jälkeen iho jää kiristäväksi rasvauksesta huolimatta.


Life by Esprit Summer Edition Woman*

Todellinen kesätuoksu. Oon lotrannut yli puoli pulloa tätä jo, ja kaavailen varakappaleen hankkimista. Tämä ei ole päiväaikaankaan liian hyökkäävä tuoksu, eikä sellainen ällömakea ollenkaan. Trooppinen olisi ehkä paras sana kuvaamaan tätä.


Rimmel Insta Flawless Perfecting, Radiant Skin tint*

Luonnollista hehkua antava sävyvoide, joka sopii sellaisenaan tai meikin alle. Aluksi mietin lähinnä, että katinkontit mä mitään tällasia... kunnes tuli se sameaihoinen väsypäivä, jona naama on vetelä ja ankea. Mulla ei oikeastaan ole mitään heleyttäviä pohjustajia enää. Heitin kaikki menemään, kun sain jonkun megaihottumaihomörön naamaani, enkä sen jälkeen ole hipaissutkaan vastaaviin tuotteisiin. Tästä ei ainakaan lyhyehkössä käytössä aiheutunut mitään ihomörköilyä. Happy me! Hellepäivinä mun naama hoitaa kaiken "heleyden" eli helkkarinmoisen kiillon aivan itse, mutta viileämpinä tai rauhallisempina päivinä tämä on aivan ihana tuote. Pelkiltään en kauheasti ole tätä käyttänyt, sillä tällä hetkellä on menossa jonkin sortin naamapaisekausi, tiedä nyt sitten mikä tällä iholla tällä kertaa on olevinaan.Isadora Twist-Up Gloss Stick sävyissä Paradise Punch ja Tropical Fuchsia*

Kesän huulimeikkiin kuuluvat ehdottomasti nämä Isadoran Twist-Up Glosss Stickit! Mun perusarkimeikki on karsiutunut todella paljon aikaisten aamujen takia. (Lue: pitää nousta ennen kymmentä, ei sovi mulle yhtään.) Viime viikkoina olen tehnyt meikkipohjan, pehmeät kulmat ja varjostanut kasvoja ja luomivakoa, lykännyt ripsaria ripsuihin ja jomman kumman näistä Isadoran herkuista huulille. Tropical Fuchsia melkeinpä vaatii kynän alle, mutta Paradise Punchia oon käytellyt lähinnä ilman mitään kynäkikkailujakaan. 


Käytön todellinen määrä valkeni mulle vasta, kun piti etsiä tuotteiden nimet tähän tekstiin, ja molemmat olivat meikkipöydän sijasta laukussa. Mukana ovat siis! Aion kipaista jossain vaiheessa ostamassa näistä sen kolmannenkin myynnissä olevan sävyn, Peachy Pinkin. Se näyttää sävyltä, jota voi suhia ilman peiliäkin, joten me gonna needs it.Living Proof Instant texture mist*

Hiustyylini on elää tällä hetkellä vaihetta pese, suihki tekstuurisprayta, mene. Käytän tätä kuiviin ja kosteisiin hiuksiin, riippuen siitä, milloin on aikaa laittaa tukkaa. Oon aivan supertykästynyt kokeilemiini Living Proofin tuotteisiin! Tykästymisen taso on luokkaa "ottaisin omaan liikkeeseen myyntiin", ja se on paljon sanottu multa. Jotenkin tästä tuoksustakin tulee sellanen fancy ass bitch -fiilis, haha!

*Tuote saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D