sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Tonight's the Night!

Jaha, se olis sitten vuoden 2016 ensimmäinen postaus! Tällä kertaa aloitetaan meikkijutuilla, nimittäin tällä mun uudella MAC-rakkausluomivärillä. Magic of the Night -kokoelma oli kokonaisuudessaan niin upea, että olisin halunnut ostaa, eh, suunnilleen kaiken?

Ostin tämän luomivärin Liisan yllyttämänä, ja pähkäilin todella pitkään Moon is Bluen ja tämän välillä. Vihreät sävyt ovat kuitenkin ehkä käytännöllisempiä silmieni värin ja muutenkin tyylini kanssa, joten tuo upea sähkönsininen jäi lopulta hankkimatta. Luulen, että olisi pitänyt olla vähän ahne ja ostaa molemmat, sillä kieltämättä jäi hivenen kaivelemaan tuo sininen herkkuväri, varsinkin näitä meikkejä katsellessa.


mac cosmetics, eyeshadow, tonight's the night!

Tonight's the Night! on superpigmenttinen ja moniuloitteinen sävy, joka on valosta riippuen kirkas metsänvihreä tai petroolin värinen. Tämä muuttuu entistä intensiivisemmäksi, kun siveltimen kastelee MACin Fix+:lla tai Mehronin Mixing Liquidilla, tällöin myös kimallus korostuu enemmän. Nam, sanoisinko.

Oh the sparkle ♥


Innostuin kokeilemaan silmämeikkiä todellakin oman mukavuusalueeni ulkopuolelta - ronski smokey vain Tonight's the Night!:lla. Lisukkeena Sleekin The Mail häivytyksessä ja Noir tummentamassa ulkonurkkaa. En oikeastaan tee ikinä tämän tyylisiä meikkejä, mutta tykästyin ehkä aika paljon! Yleensä pidän tummat intensiiviset sävyt tiiviisti ja turvallisesti luomivaossa ja aivan silmän ulkonurkassa. Kuinka huisin villiä onkaan läntätä tummaa luomiväriä koko liikkuvalle luomelle! Sisäreunan valopilkkuna on mun uusi henkireikä, The Balmin Mary-Lou Manizer, joka taitaa saada ihan oman postauksensa.

Taustalla keskeneräinen joulukuusi ja kuusen aiheuttama sisustuskriisisotku. Enjoy!

 Meikissä käytetyt tuotteet:

MAC Fix+
MAC Studio Fix Fluid NW13
MAC Pro Longwear Concealer NW15
Grimas Make-Up Powder (Punanaamio)
NYX Highlight & Contour Pro Palette
Lumene Bronzer (1 Päivän hehku)
The Balm Mary-Lou Manizer

Lumene Kulmapuuteriduo
L'Oréal Brow Artist Plumper Light/Medium -kulmageeli *

MAC Paint Pot Soft Ochre
Sleek The Mail & Noir (Oh So Special -paletista)
Grimas Eyeshadow/Rouge 580
Isadora Inliner Kajal Blonde
Oriflame The One Mascara*

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil 01 Honey

*Tuote saatu blogin kautta


Olen tässä parin viikon ajan kokeillut lähes joka päivä uusia reseptejä tai omia ruokaideoita. Samalla olen pohtinut enemmän ja enemmän ruokajuttujen kokoamista omaksi blogikseen. Haluan pitää Siniviuhkan kosmetiikkapitoisena, ja mikäli kyökissä puuhastelu jatkuu tätä rataa, ruokapostausten määrä kasvaa aika rajusti.

Bloggaaminen on muuttunut jo niin elämäntavaksi, etten osaa edes kokata ilman kameraa. Ruoka on mulle kovin visuaalinen juttu noin muutenkin, joten kuvaaminen on must - ne värit, tekstuurit, astiat.. Sitä paitsi, enhän mä muuten muistaisi omia reseptejä, kokeiluja tai ideoita, jos en kirjoittaisi niistä. Mikä olisi teidän mielestänne parempi: ruuat erikseen vai täällä seassa?

Mitäpä tykkäsitte tästä epämukavuusaluemeikistä? ♥

9 kommenttia:

  1. On kyllä hieno! Hyvin tehty, väriä tuotu vähän varjostukseen. Just mun makuun, noin minäkin tekisin. Hienoa!!

    VastaaPoista
  2. Onpas upean värinen luomiväri ja aivan ihana meikki! Itsekään en smokyjä harrasta, mutta kun näitä upeita luomuksia katsoo niin tulee kutina, et josko sitä kuitenkin itsekin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Meikkaamisessahan just parasta on se, että voi kokeilla uutta, ja pestä sitten pois, jos itseä ei miellytäkään! Muutenhan sitä ihan jämähtäis samoihin uriin, joissa on turvallista ja tuttua.

      Poista
  3. Täydellinen luomiväri! Nyt mä haluan sen sinisen JA tämän vihreän. Kiitti vaan ja hei hei rahat :D. Upea meikki <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh oleppa hyvä :'D mua jäi se sininen kaihertamaan aika lujaa, mutta Tampereella se oli muistaakseni loppuunmyyty. Ja kiitos ♥

      Poista
  4. Tosi kaunis! Mulla on se Moon is Blue, mutta se vaatii kans vähän opettelua..

    VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D