sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Ranskis-liukuväri-whatisthisshitagain

Halusin tehä liukuvärin nudepohjalle. Aloitin töpöttelyn, ja totesin, että haluankin ranskiksen. Oho, eihän sitä ny enää voi tähän samaan kynteen tehdä, ja mähän en rupee poistamaan lakkoja... nooo, mä teen sellasen liukuvärin ihan kynnen kärkeen. Aijjaa, tää venähtiki pidemmälle. Ei hitto, tästä ei tuu siisti liuku. Korjailua, läikkäisiä kohtia, ja aivan liikaa sotkua. Fug. No, mä laitan vähän glitterii päälle. Vielä yks kerros. Ja vielä yks.


Kuinka monet kynnet ovatkaan valmistuneet näin? Tässä teille yksi kyseisen tyylin tuotos. Pohjana Essien Sugar Daddy, joka hupenee lupaavaa tahtia. Tämän ainakin tuun saamaan pannuprojektissa loppuun saakka! Liuku on tehty OPIn OPI...Eurso Eurolla, joka on aivan taivaallisen upea sinivioletti creme - miksen ole käyttänyt tätä useammin!? Glitterinä on mun all-time-favourite, OPI Polka.com ♥


Kuvat on jälleen otettu viime hetkillä ennen lakkojen poistoa, joten esteettisyys on kohdillaan! Mä tykkään tästä herkän nudevaaleanpunaisen ja sähäkän violetin yhdistelmästä. Voin luvata, että Sugar Daddya on luvassa tulevissakin lakkauksissa, sitä on mm. nyt kynsillä, ja seuraavassakin lakkauksessa... kevätfiiliksellä mennään loskamömmösäästä huolimatta!

Iskeekö tällaiset kynnet teihin? (Tähän väliin tekis mieli heittää kovasti typerää ja väsynyttä läppää. Kello on jo aika paljon, ja mulla on neljä tuntia aikaa nukkua. Ajankäytön hallinta, se se vasta viisautta olis!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D