torstai 2. huhtikuuta 2015

Maaliskuun loppuneet

Pidemmittä turinoitta asiaan. Musta tulee pian ytimekkäiden tekstien mestari!


Lumene Kosteuttava meikkivoide sävy 0 Vaniljavaahto

Taas. Edelliset talvimeikkivoiteet (kalmankalpeat sävyt, u know) ovat kestäneet pari vuotta, ennen kuin purkki on tyhjentynyt. Tänä talvena oon käyttänyt kaksi tuubia. Wat is dis? No, olin tyytyväinen tähän, ja mun oli tarkoitus ostaa taas sama, kun oon niin tykännyt... sitten funtsin, että näitä ehtisi mennä vielä kolmaskin tuubi ennen kesäsävyihin siirtymistä, ja näiden normihinta on siinä kympin paikkeilla... joten päätin panostaa seuraavaan meikkivoiteeseen rahallisesti hivenen enemmän. Siitä lisää myöhemmin. (Spoiler: kyseinen meikkivoide aiheutti hihittelyä ja lässytystä. Merkin voinee arvata.)


L'Oréal Mythic Oil Shampoo 

Mä oon saanut näitä koulun kautta kaksi kappaletta, ja käytin väkisin tän yhden loppuun. (Toinen meni porukoiden riesaksi.) En tykkää tästä haisusta, se on todella parfyymimäinen ja sellasen seitsemänkymppisen rokokootyyliin sisustetussa asunnossa asuvan parhaat päivänsä nähneen daamin tuoksuinen. Tää on ilmeisesti varsin kallista tököttiä, mutta mulla on onneksi vain 70 millin näytekoko. Kosteuttavaksi sampooksi itseään tituleeraava tuote on vähän turhan kuivattavaa; mun hiukset oli kuin miedolla syväpuhdistavalla pestyt. Tuomio: hyvä että loppui, lisää ei tähän talouteen tule.


Depend Kynsilakanpoistoaine

Käytin tätä leimatessa, sillä tämä on öljytöntä, ja tällä lähtee glitteritkin aika kivuttomasti, huomioonottaen glitterlakan poistamisen raivostuttavuuden. Ostan varmasti uudestaan, tää on niin hyvää ♥


TreSemmé Renewal Hair & Scalp Shampoo

Ostin tätä loppukesällä, kun hiuspohja alkoi tuntua kuivalta. Hirmu kiva kosteuttava sampoo, joka kestää pitkään, ja on litrahinnaltaan todella edullinen. Ostaisin varmaankin uudelleen, jos samaan tarpeeseen pitäisi pikapikaa saada markettisampoo, ja mitään parempaakaan ei olisi tarjolla. Oon vähän helpottunut, että tää loppui, mutten ruvennut vallan vihaamaankaan tätä purkkia. Pitkä incilista on myös pitkä miinus - mulla on tällä hetkellä käytössä sampoo, jonka incilistassa on viisitoista ainetta, ja suurin osa öljyjä.



Rexona Maximum Protection 

Anti-perspirant deodorant. Wut :D No, toimii kieltämättä. Mä en vaan yksinkertaisesti pysty olla aamulla laittamatta dödöä, ja tätä ei kuulu holvata päivittäin. Oon todella neuroottinen hienhaisun suhteen, vaikken oo ikinä ollut taipuvainen liialliseen hikoiluun. Hikoiluttaa ajatuskin märistä kainaloista, you know :D Oon käyttänyt sitten tätä joka toinen tai kolmas päivä, ja välillä tavallista anti-perspiranttia. Voisin kyllä ostaa tällaista uudelleen, mutta eri tuoksuisena - loppuvaiheessa näin stydi haju alkaa vain ärsyttää.


Scholl Foot Care Deep Moisturising Cream

Jalkarasva, joka on marinoitunut kaapissa sen verran pitkään, että taitaa olla eron paikka. Suurin osa tästä on käytetty, mutta edellisestä käyttökerrasta on kieltämättä jo aikaa. Tehokasta tää oli, mutta haju on aika outo (se jäi käsiin vähän turhan pitkäksi aikaa).  Ei siis ihme, että The Body Shopin piparminttuisa jalkavoide päätyi hyvinkin äkkiä aktiivikäyttöön tämän tilalle.

Olin jotenkin ajatellut, että nyt kyllä loppuu paljon purkkeja, kun moni tuubi vetelee viimeisiään, mutta ei. Ne vetelee nyt vaan vähän enemmän viimeisiään. Pinsamt, eller hur :D

2 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama mielipide tuosta Mythic Oil - shampoosta! Sain sitä pullon töiden kautta ja totesin vaan, että onneks en ikinä tullut laittaneeks siihen omia rahoja.. ;) Mulla oli se pumppupulloversio ja käytin sitä varmaan 7-8 aina kerralla että sain sen nopeesti kuluun :P Kiitti mutta ei kiitti.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa etten oo yksin mun näkemyksen kanssa :D jotenki tuntuu, että kaikki tutut on kauheesti tykänny tästä, ja mä vaan valitan :'D

    VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D