perjantai 16. tammikuuta 2015

Sleek - See you at Midnight palette

Tähän väliin on tungettava viime viikonloppuna tehty meikki. Näimme perjantaina pienellä porukalla akkain kanssa. Pälätyksen ja tupeerausopetuksen ohella söimme juustoja, ja voi herranjestas, kuinka oli hyvää. Jos pääsette käsiksi Hilma-nimiseen juustoon (Herkkujuustola), kokeilkaa ihmeessä. Ainakin Tampereen Sokoksen Herkusta löytyy tuota, mutta en tiedä kuinka laajalta alueelta kyseisen merkin juustoja saa. Nom.

Ah, mun sydän sykkii tällaisille väreille ♥

 Tämä meikki tuli kuvattua niiin kiireessä, että ihan hävettää. Mulla aina jotenkin tuo meikeillä leikkiminen vähän venähtää :D Käytin tässä jo viime vuonna hankittua Sleekin Eye & Cheek -palettia. Sen luomivärinapit ovat Vintage Romance -paletista, ja ääääh se taitaa olla seuraavana hankintavuorossa. Mulla on kuitenkin olemassa saman tyyppisiä värejä jo, ja siksi olen lykännyt enimpiä Sleek-ostoksia muutenkin vähän myöhemmälle... Voiko noin edes sanoa, jos omistaa Sleekin paletteja vaivaiset (pikaisesti laskettuna) kaksitoista kappaletta? Oh well, girl needs her makeup,


Käytin ovelasti tuota pinkinfuksiaista poskipunaa liikkuvan luomen keskiosassa, mutta näissä kuvissa se ei kyllä näy niin ollenkaan. Kyllä se vaan livenä näkyi. Huoh. Voisiko sitä vaikka vilkaista, millaisia kuvia ne hurjat seitsemän kuvaa ovat, ennen kuin kirmaa ovesta ulos? Ei vissiin :D Tämän tyylinen meikki on se aivan perustylsä meikki, jonka teen ulos lähtiessä. Vähän violettia sinne tänne, voimakas rajaus ja tadaa. Tällasiet sotamaalaukset ovat alkaneet kyllästyttää kamalan paljon, mutta tämä uusi paletti kyllä antoi vähän uutta puhtia. Tuo kultainen luomiväri levittyy aivan ihanasti ja on niin pigmenttinen ♥ Nuo violetit ovat käytössä oudon ruskeita. Oon lisännyt aina jostain yksittäisestä napista violetimpaa violettia, jos käytän tätä palettia. Toki neutraalimpaa meikkityyliä rakastavat pärjäävät ilmankin :D

Rajauksena Goshin Long lasting eye liner pen sävyssä Carbon Black, pohjustajana Urban Decayn Primer Potion sävyssä Eden, kulmissa Lumene Blueberry Eyebrow Pencil sävy 1, ripsissä Maybellinen The Falsies Volum' Express. Ripsiliimana se ainoa ja oikea, Duo.

Tämä taitaa olla ainoa kuva, jossa tuo fuksia erottuu edes nimeksi.. hohhoi.

Paletissa on siis kaksi poskipunaa, jotka ovat sitten aika pigmenttisiä. Ei kannata kuopasta niitä ihan kauheasti kerralla, t. kantapään kautta ja sillee. Tykkään hirmu paljon paletin magneettimekanismista, muut Sleekin palettini ovat olleet usein syynä katkenneisiin kynsiin. Että terveisiä vaan sinne...  Toisaalta ne eivät aukea laukussakaan vahingossa, jos kuljettelee enemmänkin meikkejään.


Käytin tässä ekaa kertaa Eyluren Katy Perry Lashes -ripsiä, ja voi mahoton kuinka tykkään näistä! Nämä ovat tosi luonnolliset, pehmeät sekä maltillisen mittaiset, ripsinauha on taipuisa ja ohut. Oih ♥ Käytin näitä itse asiassa tiistain sotamaalauksessakin. Nämä eivät loista matkan päähän, silleen HEEEEEEI mulla on tekoripset! Oon hautonut näitä mun suloisessa ripsilaatikossa vähintään puoli vuotta, ehkä enemmänkin, ja aivan turhaan. Olisinpa kokeillut aikaisemmin näitä, niin olisin ehtinyt ostaa toisetkin. Tampereen Sokoksella näitä ei ainakaan enää ole.

3 kommenttia:

  1. Moikka. Jos tahdot testailla Oriflamen kosmetiikkaa, voit kauttani saada asiakasnumeron ja tilata niitä -25% luettelohintoja edullisemmin. Ota yhteyttä; katilaitinen82@gmail.com ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana meikki! Ja huikee toi sävy mikä tuolla alaripsirajassa on <3__<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^__^ Siinä taisi olla tuon paletin tuo sinertävänvioletti luomiväri Maybellinen violetin linerin päällä, jos tarkemmin muistelen.. En menis vannomaan :D

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D