keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kuumehöyryilykynnet

Täytyy kyllä sanoa, että olen ollut suorastaan epäilyttävän tehokas sairastaja! Eilen aloitin muutaman maalausprojektin (toki hehkutin tätä asiaankuuluuvasti Instagramissa) ja tänään sain valmiiksi kynnet - juuri mukavasti valoisimpaan aikaan. Ja sehän oli tarkoituskin! (Alun perin tavoite saattoi olla noin 24t sitten :D )

Joku fiksumpi jättäisi postaamisen kirjoittamisen myöhemmälle, nyt on ollut melkoisen lennokkaat jutut nämä pari pipipäivää, kuumehöyryiset jutut ovat parhaita! Olen melko varma, että olen niistänyt vähintään otsalohkoni eilisen aikana pellolle. Tästä vois tulla pysyvää, ehhehee.


Voisihan näistä kynsistäkin jotain sanoa. Alun perin oli tarkoitus tehdä pinkki liukuväri silleen max puoleen väliin kynttä. Yeah right, tuputtelin Konadin Pink Pearlilla oikean tassun kynsiin lopulta kiukuspäissäni värin sitten loppuun asti, sillä muuten nudeksi olisi jäänyt tympeä pieni kaistale. Aamulla sain nerokkaan idean, ja tuputtelin kuivalla meikkisienellä glitterliu'ut näihin teenpä-liukuvärin-eiku -kynsiin. Hienoa. Kivalta näyttää, ainakin hetken aikaa... Glitterinpoistohelvetti odottaa! (Varmasti joku sadistinen lukija myhäilee tyytyväisenä, siellä se kahjo hinkkaa glittereitä irti ja kiroilee kuin rekkamies :D )


Vasuriin jätin syystä x nämä pienet typerät välit etu- ja keskisormeen ja sohin Gina Tricot'n Fairy Flossia päälle. Onneksi ostin ko lakan, aivan ihana kimallus! Pikkurillissä on samat lakkaukset kuin oikean käden kynsissä. 

 Aluksi tuo nimettömän lakkaus oli aivan meh, mutta nyt ärsyttää etten tehnyt kaikkia kynsiä noin :D Alla on pari-kolme kerrosta Essien Sugar Daddya, sen päällä Essencen 105 Party Princess. Leimaus Konadin pinkillä leimauslakalla (se sellanen creme.. oisko Magenta?).


Huomaa elegantti maalitahra pikkurillissä!

Sellaiset tiskauskynnet sitten tälle päivälle. Kynsilakanpoistoaineen kanssa viihtyminen saa luvan jäädä illalle, olin ajatellut tehdä tänään uudet lakkaukset silleen kivasti päivänvalon aikana, mutta paskat :D Ihanaa päästä tiskaamaan (no ei silleen ihanaa, mutta keittiö on aika, öhöm, tiskikäs), kun enhän mä ole voinut mitenkään altistaa puolivalmiita kynsiä ylimääräiselle kulumiselle. Onpa muuten kerrankin tuoreet lakkaukset - alle tunti kynsien valmistumisesta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D