torstai 13. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväkynnet ja hiusprojektia

Nyt musta ei irtoa lässynlässynöklöpöö-sööttejä halihalipusipusi kynsiä. Oon sentään vaihteeksi ajan tasalla, kun tajusin tehä melkein-ystävänpäiväkynnet. Sensuroin tästä välistä pätkän kiukkuista älinää.


Pohjaväri on sentään ah-niin-ihanan hempeä violetti (GinaTricot 183 Purple Pool). Oli huono leimauspäivä, ja päädyin roiskaisemaan OPIn Miss You-Niversen kahdelle kynnelle. En tiä onko kiva. Ehkä. Leimauslaattana oli Nailwaysin Spring Time - Love is in the air. Tästä laatasta leimat nousevat mukavaisesti... ainakin verrattuna Bundle Monsterin laattojen kanssa taisteluun.

Siirtokuvat ovat Mimaxista. En pystynyt laittamaan ällösöpömpiä kuvia, vaikka olisi niitä ollutkin tuossa. Ensi vuonna sitten.


Oikeaan käteen laitoinkin sitten Adeninalta hankittuja sulkia. On aika kivaisat siirtokuvat, vaikka onkin tollanen ällösöpö pohjaväri.

Eilen olikin sitten postipäivä, mutta vaahtoan uusista rakkaistani myöhemmin. Oli kuitenki pakko paklata naamaansa hetiheti uusilla ihanaisilla Sleekin luomiväreillä... ja tajusin pitkästä aikaa ottaa todisteita, kun oikeen valosan aikaan tuli oltua maalit naamassa. Kuvasta näkee, mitä on hiuksien kanssa meneillään... Pinkki värihoitoaine tarttuu ihanan hyvin blondiin pohjaan. Hiusprojekti jatkuu vielä. Hillitty ulkonäkö ja minä emme kuulu samaan lauseeseen. Toivottavasti äiti ei lue tätä :D

Enemmän pinkkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D