perjantai 20. joulukuuta 2013

Kilometripostaus

Kuluneisiin muutamaan viikkoon on mahtunut vaikka kuinka paljon kaikenlaista tilauskynsistä kynsikatastrofeihin. Pahin ensin: onnistuin geelauksista huolimatta lohkaisemaan molemmista käsistä yhden kynnen, eli oli pakko lyhentää kynnet... Enpä ennen ookkaan kynsien lohkeilusta ollut näin kiukkunen. Oli nimittäin kerrankin ihanan pitkät ja jopa keskenään samanmittaiset kynnet... no, nyt on taas jotain tavoiteltavaa.


Tällä hetkellä kynnet ovat näin surkean mittaiset... Yhyy. Lakka on kuitenkin aivan ihana, kyseessä on OPIn Stay the Night, joka on musta hiekkalakka. Mukana on tummanpunaista kimalletta. Hiekkalakkojenhan päälle ei laiteta päällyslakkaa, mutta tämä näyttää oikeastaan paremmalta ja moniulotteisemmalta päällyslakan kanssa. Joku dementikko unohti ottaa kuvatodisteet.


Sitten tilauskynsiä. Serkkuni tulivat piipahtamaan luonani, ja tein heille kirkkaat geelaukset sekä pikkujoulukynnet. Yläpuolella olevissa lakkana on Isadoran 182 Summer red ja kimaltava lakka on China Glazen Love Marilyn. Nimettömiin leimasin korkokengät mustalla Konadin lakalla, leimat OB-Nail XXL F. Muihin sormiin laitoin kaksi mustaa strassia.

Alemmissa kynsissä lakkana OPIn Innie Minnie Mightie Bow. Nimettömissä Konadin hopealla leimatut lumihiutaleet (sama laatta) ja niiden keskellä hopeiset strassit. Molemmat serkkuni olivat kuulemma tyytyväisiä :) Itse tottakai löydän kaikenlaista paranneltavaa, mutta niin pitääkin löytää.


Sitten vähän ostosvouhkaamista: tilasin muutaman joululahjan itselleni. Vain muutaman. Ja tarviin niitä ihan oikeesti! :D uskoo ken tahtoo... Adeninalta tuli tilailtua kynsijuttuja, ylläri. Sain joulukortinkin sieltä paketin mukana :D upsansaa. Mun mielestä on tosi hauskaa, kun siellä on tapana lykätä kaikenlaista "ylimäärästä" noihin tilauksiin.

Niittejä ja siirtokuvia... Ootan innolla tuon kynsiteipin kanssa taistelua... Not.

Lisäksi tilasin kaksi Bundle Monsterin laattasettiä... kun ne oli alennuksessa... ja tarviin ne kaikki joka tapauksessa. Nii samahan se on, että ostaako ne jo nyt... eikö?


Lisäksi on tullut hamsteroitua (taas??) muutama pakko saada -lakka... kuten kynsiharrastajien lemmikki, China Glazen Ruby Pumps. Toinen täydellinen joulunpunainen <3


Mukaan Adeninan tilaukseen änkesi myös A Englandin She Walks in Beauty. Jos olisin rikas, hankkisin kaikki A Englandin kokoelmat... En ole ikinä nähnyt epämieluisaa lakkaa kyseiseltä merkiltä.


Sitten pretty.fi:n tilaus. Kaikkea ei voi tosin näyttää, koska mun pikkusiskot eivät todellakaan saa tietää, mitä joulupukki tuo. ;) Hommasin lisää geelausromppeita, kynsitarroja, Sleekin The Primer -paletin ja Blush Professionalin 88-paletin... ja kyseinen luomiväripaletti on harvinaisen identtinen Coastal Scentsin Metal Mania -paletin kanssa.


Heittäydyin itsenäisyyspäivän kunniaksi jälleen siniselle epämukavuusalueelle. Aioin postata kyseiset kynnet tähän, mutta näemmä saan koota isomman postauksen pelkkiä epämukavuuskynsiä. Olen nimittäin tekemässä TAAS sinisiä kynsiä. Jumalauta.

2 kommenttia:

  1. Yhtään tekstiä en oo lukenu nauramatta, eikä nytkään tullu säännön vahvistavaa poikkeusta, kiitos siitä:)
    Hihii, pian pääset käsiksi mun kynsiin! ;)

    VastaaPoista
  2. Hahaa! :D Joo, teen sulle sit sellaset hirmu ihanat pinkit glitterkynnet ;)

    VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D