torstai 1. lokakuuta 2015

Make It - Grimasia Tampereen keskustasta

Jokainen varmasti muistaa sen kutkuttavan innostuksen, kun lapsena pääsi lelukauppaan. Kosmetiikkahöperö saa saman fiiliksen Tampereen keskustassa, kun astuu Make Itin ovista sisään. Kimallusta, pinkkiä, glitteriä - oikea aarreaitta!

Tutustuin tarkemmin Make Itin myymiin Grimasin tuotteisiin vasta koulussa järjestetyn koulutuksen sekä ehostustuntien myötä. Olin aiemmin käyttänyt lähinnä Grimasin irtoripsiä ja muutamia halloweenmaskeerauksiin tarvittavia tuotteita. Nyt käyttö on laajentunut huomattavasti: mulla on palettikaupalla luomivärejä, Water-MakeUpia, meikkikyniä, meikkipohjatuotteita, tekoverta sekä tietenkin niitä ripsiä. Muutamia tuotteita on aivan päivittäisessä käytössä, kuten 580-luomiväri sekä todellinen Holy Grail tuotteeni Make Up Powder ♥ Tässä Halloweenin alla olisi vielä tarkoitus perehtyä rasvaväreillä kikkailuun, se on mulle vielä aika tuntematon alue!


Make It on toiminut vuodesta 2011 Kuninkaankadun pienissä tiloissa, kunnes viime keväänä liike siirtyi Tuulensuun taloon (Kauppakatu 15) isompiin tiloihin. Alakerran "pariisilaiskahvilaa" voi vuokrata kokouskäyttöön, ja toki esimerkiksi polttareita tai teemajuhlia ajatellen.

Make It tarjoaa laadukkaita kauneusmeikki- ja maskeeraustuotteita, meikkiopastusta sekä meikkaus- ja koulutuspalveluita. Suunnitelmissa on laajentaa valikoimaa Grimasin ulkopuolellekin.Hollantilainen Grimas tunnetaan mainiosta pigmenttipitoisuudesta, kätevästä pakkausjärjestelmästään ja jopa lapsille sopivista tuotteistaan. Grimasin tuotteet eivät todellakaan ole hinnalla pilattuja - tuotantokuluissa säästyy huomattavasti, kun pakkaukset ovat askeettisia ja mainontaan ei käytetä rahaa.

Tuotteet ovat ammattilaisten suosiossa; Grimasia käytetään laajalti "tavallisten" kauneusmeikkien ohella teatteri- ja oopperamaskeerauksessa. Tuotteet ovat onneksi tavallisen kuluttajankin ostettavissa, Tampereella juurikin Make It -liikkeessä, heidän nettikaupassaan sekä Punanaamiossa. Myös Grimasin omilta sivuilta löytyy lisää tietoa. Mikäli tiedätte muitakin myyntipaikkoja, vinkatkaa ihmeessä kommenttiosioon!


Mitä kreisimpi, sitä parempi ♥

Blogissa on ollut pienehköä hiljaiseloa hetken, täällä oikeassa elämässä on ollut aivan mieletön kiire, koulu, pari hyshys-projektia, koulutuksia, ja viikonloput meneekin sitten murun kanssa. Käytiin kaiverruttamassa tossa pari viikonloppua sitten sormukset, ja päädyttiin todistamaan kultasepänliikkeen ryöstöä siinä ohessa - hivenen kuumotti!

Olen piipahtanut mm. Schwarzkopfin tapahtumassa ja Warehousen koulutuksessa, ja kasaan syksyn hiustrendeistä teille postausta, kunhan tässä ehtii hieman hengitys tasaantua. (Kirjoitin Schwarzkopfin ekaa kertaa ikinä oikein lunttaamatta! Ihminen voi siis kehittyä :'D) Lauantaina on ohjelmassa kosmetiikkabloggaajien Halloweenmiitti, ihka ensimmäinen minun järjestämäni! Huomenna varmaan tutisen jännityksestä (siis miten mä uskallan puhua siellä, apua!), joten postaan suosiolla vielä tänään.


Tämä ei ole sponsoroitu postaus, eikä tämä sisällä mainoslinkkejä ☺

9 kommenttia:

 1. Ihanaa lauantai päivää ja juurikin oikeanlainen paikka kokoontua paikalle <3 Hyvin kaikki menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin voisin muuttaa tonne asumaan ♥ Kiitos, eiköhän kaikki mene ainakin semisti putkeen! ^__^

   Poista
 2. Odotan jo innolla. Me ollaan muuten omaa väkeä, ei tarvi jännittää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut apua, paljon ihmisiä ja kaikkee! :'D ♥

   Poista
 3. Ihanan romanttista, paljon olisi katsottavaa ja aina tulee ostettua :)
  Romanttinen kotihiiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Make Itistä ei kyllä ikinä pääse pois ilman ostoksia ^__^

   Poista

Kirjota mulle, beibi! :D