sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Mah new babies - Grimas Haul

Kävin tossa parisen viikkoa sitten vähän ostostelemassa Grimasia Yoursin Minnan kanssa. Tamperelainen Grimasin jälleenmyyjä Make-It on muuttamassa nyt maaliskuun lopussa isompiin tiloihin Tuulensuun taloon, osoitteeseen Kauppakatu 15.

Luomivärejä mä menin hankkimaan, mutta lopulta niitä päätyi mulle vain neljä nappia. Water Make-Up oli kyllä hankintalistalla, niinku joskus sitten, kun on ylimäärästä vähä reilummin. Oh well. Pari meikkikynääkin hankin, neljä euroa on pikkiriikkinen hinta näin hyvistä kynistä ♥

Uih ♥__♥

Palettiin lähti messiin kaksi Camouflage-peitevärinappia, sävyissä 408 (punaisuuden peittoon) ja G1, joka on neutraalin sävyinen hyvin vaalea peitevoide.


Swatchien pohjalla ei ole mitään pohjustajaa, siveltimen kostutin Grimasin Cleansing Lotionilla, jota käytän myös rajauksia tehdessä :) Mä niin ootan, että pääsen käyttämään tota violettia, ihan täydellinen sävy! Kuvat ei kyllä millään tee oikeutta näille...

Mattasävyjä voi siis käyttää kuivana ja kosteina, pearlit näyttävät todellisen loistonsa ja pigmenttisyytensä kostutettuina. Vesikin käy, mutta Cleansing Lotion tuo pigmentin aivan eri lailla esiin.

Päivänvalossa & auringossa

Water Make-Up P-6-Palette


Nämä Water Make-Upit olivat vähä ex-tempore -ostos, olin kyllä jonkun aikaa kaavaillut hankkivani näitä... nyt sattui olemaan hinta sen verran kohdillaan, että hopsan, mulla on nyt kaksi palettia. Saa nähdä, kuinka pian tänne rupeaa tulemaan fantasiameikkiosastoa :D Ideoita ois vaikka kuinka!

Swatchit päivänvalossa sekä auringossa, tosin kuvat eivät tee lainkaan oikeutta tälle kimallukselle!


Water Make-Up A-Palette

Kahdentoista napin mattaväripaletti on varsin käyttis, loput tarvittavat värit saa helposti sekoittamalla. Nää on aika kätsyjä myös rajausten tekemisessä, pysyy yllättävän hyvin, vaikka ovatkin vesiliukoisia!


Swatchien epätasaisuus johtuu allekirjoittaneen räpellyksestä :D


Meikkikynät 545 sekä 892


Tuota vaaleampaa terrakotan sävyistä kynää (miksei näillä oo nimiä!!) on tullut käytettyä todella paljon, ihanan pysyvää ja pigmenttistä ♥ Näitä tulee varmasti hankittua lisää, niin mainio laatu näissä on!


Melkein ymppäsin tähän vielä mukaan pari meikkiä, joissa olen käyttänyt näitä, mutta niin pitkää postausta ei kukaan jaksa lukea. Seuraavaan postaukseen hop!

Oletteko kokeilleet Grimasin meikkejä? Mistä ootte tykänneet/mitä haluaisitte kokeilla?

2 kommenttia:

  1. Mahtavan värikkäitä sävyjä, hyvällä pigmentillä. Olen kuullut Grimasista paljon hyvää, mutta en omista yhtään merkin tuotetta. Ilmeisesti pitäisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on ihan parhaita, suosittelen tutustumaan! Hinta-laatu-suhde on mitä mainioin! Make Itillä on nettikauppakin, josta Grimasia saa, liveostostelupaikkoja en sitten niin kauheasti tiedäkään Make Itin ja Punanaamion lisäksi. Kosmetiikkaholistihan tahtoo päästä hipeltämään ensin ;D

      Poista

Kirjota mulle, beibi! :D