keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Every month is Oktoberfest!

Lyhensin kynsiä melko reippaasti, sillä onnistuin katkaisemaan yhden kynnen. En jaksanut katsella erimittaisia kynsiä, joten saksilla nips naps... Ja viilausta. Kynsien saksiminen voi aiheuttaa lohkeilua, joten sitä pitäisi vältellä, mutta kuka ihme lyhentää lasiviilalla pitkät kynnet? En minä ainakaan.


Kesän alennusmyynneistä bongattu OPIn Every month is Oktoberfest! pääsi vasta nyt kynsille. Väriä on jälleen vaikea saada vangittua kameralla. Lakka on tumman luumuisen sävyinen, mutta hohtaa valosta, katselukulmasta ja planeettojen asennosta riippuen punertavana, vihertävänä tai viininpunaisena, ja olipa siinä ensimmäisillä kerroksilla myös sinistä sävyä. Ihana!


Kynsillä on neljä ohutta kerrosta värilakkaa. Vähempikin olisi riittänyt, mutta lakkailin kuitenkin lisää kerroksia... koska perfektionismi. ;) Päällyslakkana on Essencen Gel-look Top Coat, aluslakkana OPI Natural Nail Base Coat.
Vasemmassa kädessä kimalluksina on Loréalin Color Riche 824 L or Noir, oikeassa Mavalan 227 Sparkling Gold. Huomasin vasta nyt, että tuossa Mavalan kultaisessa lakassahan on punertaviakin hippusia mukana. Lisäksi laitoin nimettömiin niitit, jotka hankin CesarsShopista. (Suora linkki kyseisiin niitteihin. Klikkailut eivät hyödytä minua mitenkään.) Ajattelin, että olisin leimaillut kultaisella lakalla, mutta idea tyssäsi kultaisen leimauslakan puutteeseen.

Yleensä en pahemmin piittaa kultaisista koristeluista, mutta tähän lakkaan ne sopivat hyvin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D