keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Täydellinen punainen

OPI:n Couture de Minnie -kokoelman Innie Minnie Mightie Bow on sitä oikeaa punaista etsivän vastaus. Omani ostin Virosta, Kaubamajasta. Ostin aikaisemmin CesarsShopista Couture de Minnie -minikokoelman, mutta tämä punainen oli niin hyvä, että päätin hankkia sen täysikokoisenakin. Virossa OPIn hinnat eivät kirpaise yhtä pahasti kuin Suomessa :) (Klikkailut eivät hyödytä minua mitenkään, ne ovat lukijoiden avuksi.)
Lakkasin siis geelilakkausten päälle aivan normaalisti, aluslakkoineen päivineen. Koristeluihin ei pahemmin ollut aikaa, joten lykkäsin strasseja ja niittejä kynsille. Toimii aina!
Tämän kaunokaisen väriä on vaikea vangita kameralla. Lakassa on mukana kultaista shimmeriä, mikä tosin näkyy lähinnä livenä.
Innie Minnie Mightie Bow on melkoisen sotkuinen poistettava, jos lakkaa hinkkaa pois aivan miten sattuu. Helpoimmalla pääsee, jos hauduttelee hetken lakkaa kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla talouspaperilla/vanulapuilla (mistä kukin tykkääkään), ja sitten pyyhkäisee kynnenmukaisesti lakat pois. Geelilakoillekaan ei käynyt mitään onnettomuuksia lakkoja poistettaessa, pitää vain muistaa käyttää asetonitonta kynsilakanpoistoainetta.
 

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D