perjantai 13. syyskuuta 2013

Niittikynset!

Lakkana uusi rakkauteni OPI Ink (Kroatiasta lentokentältä hamsteroitu <3), rusetti leimattu Konad Special Nail Polish Silverillä (melkosta paskaa...) ja muut leimat Depend 223. Ostin toisen kappaleen tota Dependiä, ettei vaan pääsis loppumaan. Oli sen verran hyvää tavaraa!

Rusettia parantelin (joskaan en kovin menestyneesti...) Essencen Nail Art freestyle & tip painterilla sävyssä 03 Silver surfer. Vaaleanpunaista on sohittu sinne tänne pilkkutikulla, lakkana Lumene Natural Code 11 Make impact.


Päällyslakkana iki-ihana Essencen gel-look topcoat. Nyt jälkeenpäin ärsyttää, etten tajunnut ostaa tätä edes paria ekstrapullollista Kroatiasta.

Niitit ostin Seppälästä, ja ne olivat kyllä sikamaisen kalliita, kun ottaa huomioon, kuinka vähän niittejä pakkauksessa on... sinällään kaksi euroa ei ole paha hinta, mutta pakkauksen avaamisen jälkeen on. :D

Käytin Nailfixin kynsiliimaa strassien ja niittien liimailuun, niitit kestivät useamman viikon tuossa, mutta strassit... Kylvin niitä kaikkialle, missä kävin.

Ja tosiaan, kuvat kannatti jälleen kerran ottaa just ennen lakkojen poistamista. Tästä on vissiin tulossa ihan tapa.


 Tein eilen illalla ensimmäisen kestolakkauksen ikinä! Ihan kelpo tulos oli, ainakin kun ottaa huomioon, että oli ensimmäinen räpellys kyseessä. Tehdessä huomas kyllä heti, mitä täytyy vielä harjotella/parantaa. Btw, älkää laittako geeliä kynsinauhoille. Se sattuu o_o
Laitoin nuden geelilakan, sen päälle on helpompi lakkailla kuin tummanvioletin! Kuvassa lakka on vielä ilman mitään koristeluja. 

Muutama kaveri on jo lupautunut uhriksi mun kestolakkausharjotteluihin... Taitavat ekan suherruksen jälkeen pitää kyntensä kaukana mun käsittelystä, haha!

4 kommenttia:

 1. Piikkusen hienot noi niittikynnet! Mä en tiänny että oot nykyään innostunut kaikista kynsi- ja meikkihommeleista. :)

  T. Lape

  VastaaPoista
 2. Oo kiitos :) ja pitäähä mul ny joku hössötyksen aihe aina olla ;)

  VastaaPoista
 3. Pakkohan tätä on kommentoida, ku on nuan selvä käsky tuolla alalaidassa ;) Tätä en ollu lukenutkaan, mut parempi myöhään ku ei milloinkaan meinaan noi kynnet on upeat! Harmillista kyllä sun viimenen kommentti ei mun kohalla pidä paikkansa, haluun pian uudet geelikynnet!!! :D
  T. arvaakko kuka? ;)

  VastaaPoista
 4. No sun täytyy tulla taas pian käymään täällä, nii pääsen taas söhrimään sun kynnet! Jos vaikka sais aikaseks ostaa jotain uutta värigeeliäkin... ;)

  VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D