torstai 19. syyskuuta 2013

Glitteroksennus

Kyllä vain, laitoin geelien päälle hitusen OPIn Princesses Rule! -lakkaa ja hopsan, sehän vaati glitterliukua kynsien kärkiin. (Totta, tässä vaiheessa menee jo muutenkin vikaan koko lakkaus...) Glitterin oli myös oltava mahdollisimman söpsää vaaleanpunaista, joten lakaksi valikoitui Gina Tricot:n 158 Pink Party.
Aivan kuin en ennestään tietäisi, että näin halvat lakat eivät ikinä ole yhtä tottelevaisia kuin kalliimmat, ja pitihän se taas huomata.

Ja käytin toki lakan omaa sivellintä... Valtavia lakkapisaroita, glitterien kalastusta. ´/*#/&%¤¤#/!!! Tuo lakka ei kuivunut ikinä. Nnnnnnggggh.


Ovelana ämmänä tajusin sentään laittaa kaikkien lakkausten alle Essencen Nail Art Peel Off Base Coatin... Eikä tämänkään mennyt ihan putkeen. Tuon avullahan glittereiden ym hankalasti poistettavien lakkojen pitäisi kivasti lähteä repimällä, suunnilleen yhtenä mukavana liuskana. Mitä geeleille kuuluu nyt?

Mille geeleille?

Lakat olivat kynsillä ehkä tunnin, kunnes päätin ottaa lakat pois. Nypin yhdeltä kynneltä lakkausta irti (niin sen olisi tarkoitus irrota), mutta hetken päästä havahduin ajatuksistani ja tajusin, että jotenkin - en edelleenkään tajua miten - olin repinyt geelinkin irti. Öh.
No, olivathan ne raivostuttavan paksut... Poistin sitten loputkin geelit, ja päätin vain vahvistaa kirkkaalla geelillä omat kynteni. Kuvassa siis pelkkää kirkasta geeliä, nakukynnet apua! :D Juu, ja on kellertävät kynsien kärjet. Aluslakan käyttö oli opittava kantapään kautta, nimim. keltainen kynsilakka ilman aluslakkaa. Jei.


Noiden Sensationailin geelienhän kyllä tulisi kestää päälle lakkaamista, mutta kai tuo Essence oli sitten liikaa. En tosin ymmärrä, miten. Pitää kokeilla uudestaan sitten, kun on geelien poistamisen aika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D