lauantai 21. syyskuuta 2013

Blogikirppiksen hamstrailut

Rohmusin Charming Nailsin blogikirppikseltä Lancômen Ellipse Infra Gold -luomivärin (sävy 005) sekä Diorin viisikon, 909 Pink May. Eilen oli iloinen postipäivä, kun nämä kolahtivat postiluukusta. Pienet on ilot taas :D
Täydellä hinnalla en halua Diorin viisikoita ostaa, 60-70 euroa on aivan liikaa viidestä luomivärinapista, kun pigmenttisiä luomivärejä saa huomattavasti halvemmallakin.
Tässä värit ovat lähinnä todellisia sävyjä.

Pink Mayn värit eivät ole kirkkaita, ja olikin aika outoa tehdä vaihteeksi näin "luonnollinen" meikki. Tämä paletti on ihan käyttökelpoinen päivämeikkeihin, mutta minä ainakin kaipaan jotain räväkkää iltameikkiin :) Epäilemättä tämä paletti olisi hyvä luonnollisen näköisistä silmämeikeistä pitäville, mikäli haluaa hitusen väriäkin ainaisten ruskeiden ja harmaiden sekaan.
Tuollaisen silmämeikin räpelsin tällä paletilla. Sisäkulmassa tuo persikkainen väri (paletissa ylhäällä vasemmalla), keskellä vaaleanpunainen (alhaalla vasemalla) ja silmän ulkonurkassa tuota tumminta violettia oikeasta alakulmasta. Kulmaluulle Coastal Scentsin Metal Mania -paletista ihonväristä luomiväriä. Rajaukset Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24h, sisärajauksessa joku Lumenen valkoinen. Ripsivärinä taisi olla Maybellinen The Rocket Volum Express.

Täytyy kyllä sanoa, ettei ollut kovin omaan makuun sopiva silmämeikki. Räväkkää sen olla pitää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjota mulle, beibi! :D